Nors šaukimai į teismą buvo išsiųsti abiems sutuoktiniams, tačiau tai tebuvo formalumas. Kadangi sutuoktiniai skiriasi bendru sutarimu, į teismo posėdį atvyko tik jų bendras advokatas.

Kaip DELFI skelbė anksčiau, Natalija ketina pasilikti Bunkės pavardę. N. Bunkė teigė, kad taip pasielgs, nes rūpinasi savo dvejų metukų sūnumi Kristupu: „Tai yra vienintelis ir pagrindinis mano argumentas“.

Vilniaus miesto apylinkės teismas Natalijos Bunkės ir Danieliaus Bunkaus prašymo nutraukti santuoką sulaukė dar spalio 31-ąją.

Į posėdį atvykęs D. Soloveičikas iš teisėjos kabineto išėjo praėjus maždaug penkioms minutėms nuo to laiko, kuomet turėjo prasidėti skyrybų posėdis. DELFI paklaustas, ar teismas nutraukė vienos garsiausių Lietuvos dainininkių ir žinomo verslininko santuoką, D. Soloveičikas paaiškino, kad visa informacija - konfidenciali.

Tuo metu iš salės išėjusi teisėja Jūratė Trinkūnienė, DELFI paklausta, ar nutraukė garsios poros santuoką, tiesiog linktelėjo galvą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (451)