„Vakar iš manęs padarė bomžą. Bet noriu pranešti savo draugams, kad nepriimtų labai rimtai vakar per TV laidą „Nuo iki“ apie mane rodyto reportažo. Tai buvo gerai suplanuota grupės „Žas“ nujos dainos apie vienatvę „Ir vėl tyla“ reklama. Tik mielos žurnalistės, kaip visada, perlenkė lazdą pavadindamos mane „bomžu“, - sakė L. Karalius.

Dainininką maloniai nustebino tai, kad po laidos jis sulaukė gausybės žmonių palaikymo skambučių su labdaringais pasiūlymais.

„Labai ačiū visiems, kurie puolė siūlyti pas juos pagyventi ir pavalgyti. Ačiū Dievams, to kol kas nereikia. Esu kaip reta sotus ir laimingas. Aišku buvo labai miela gauti įvairių pasiūlymų net ir iš nepažįstamų gerai atrodančių merginų. Smagu žinoti, kad atsitikus nelaimei nelikčiau ant ledo“, - džiaugėsi L. Karalius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (247)