T. Dobrovolskis buvo žiauriai sumuštas ir paliktas gatvėje. Jam skėčiu buvo išdurta akis. Akcijos rengėjai kvietė visus žmones ateiti su žvakute ir skėčiu – taip norėta parodyti, kad skėtis yra ne ginklas.

Po šio renginio planuojama šešis skėčius padovanoti šešiems įtariamiesiems kompozitoriaus nužudymu.

Sausio 6 d. T. Dobrovolskio atminimui bus surengtas koncertas „Lofte“.

DELFI primena, jog T. Dobrovolskis buvo sumuštas praėjusiais metais, iš gruodžio 23-osios į 24-ąją, apie 3 val. ryto.

Po muštynių kompozitorius prarado sąmonę. Dėl galvos traumų T. Dobrovolskis buvo paguldytas į ligoninę, menininką ištiko koma. Nors medikų prognozės neteikė didelių vilčių, artimieji iki paskutinės minutės stengėsi neprarasti tikėjimo, kad vyras atsigaus.

Laidotuvių išvakarėse garsūs Lietuvos atlikėjai surengė paramos koncertą, skirtą ne tik įprasminti žuvusio kolegos atminimą, bet ir finansiškai padėti jo šeimai. Muzikantai koncertavo nemokamai, o žiūrovų prašė suteikti finansinę pagalbą kompozitoriaus šeimai. Nužudyto muzikanto žmona, 43 metų menininkė Akvilė augina du vaikus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (174)