„Kadangi buvau išvargusi nuo įtempto gyvenimo ritmo ir daugybės veiklų, tai norėjau pailsėti ir tuo pačiu leisti savo mergaitei pabūti saulėje, pasimėgauti jūra, smėliu, šviežiu maistu.

Man reikėjo ištrūkti, kad pasisemčiau idėjų, turiu didelių svajonių ir tikslų. Čia daugiausiai ilsėjausi prie jūros ar baseino, parkuose, daug laiko leidau su dukryte, kartu žaidėme, geriau pažinome viena kitą“, – sakė S. Šveikauskaitė.

Gerokai ilgesnį laikotarpį, nei trunka įprastos daugelio atostogos, Ispanijoje praleidusi jauna moteris pastebėjo, kad ten daug kas gerokai pigiau nei gimtinėje.

„Ispanijoje, sakyčiau, daug kas yra daug pigiau nei Lietuvoje: pradedant drabužiais ir baigiant maistu, kuris čia yra šviežias ir skanus. Pavyzdžiui, vienoje brangiausių vietų, kur ant jūros kranto nuostabus vaizdas, brangiausių pasaulinių prekės ženklų parduotuvės ir kavinės, o daugumoje jų kainos mažesnės nei Vilniaus paprastame restorane. Kokybė ir skonis – nesulyginami.

Kalbant apie butų nuomą, tai ji labai panaši kaip ir Vilniuje, tik čia dar prie buto ir baseiną bei daug saulės turėsi. Žinoma, vasarą čia labai karšta, bet juk geriau nei pastovus lietus ir šaltis. Kartais pasvajoju, kad galbūt vertėtų ten persikraustyti, nes tikrai labai gera ten gyventi“, – pasakojo S. Šveikauskaitė.

Jauna mama atkreipė dėmesį ir į ispanų santykį su vaikais.

„Tai nuostabi šalis, kurioje žmonės visai kitokie. Jie atsipalaidavę, linksmi, kur nueitum – visur priima šiltai ir su šypsena. Pastebėjau, kad ten labai myli vaikus. Sudarytos tikrai geros sąlygos jų auginimui, visur daugybė žaidimų aikštelių, restoranai pritaikyti šeimoms su vaikais. Net per patikrą oro uoste buvo įrengta maža žaidimų aikštelė, kad tėvai galėtų ramiai ją praeiti“, – įspūdžiais dalijosi tinklaraštininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)