„Barzdą nusiskutau, nes pirmadienis. Skutau barzdą iki „Eurovizijos“, skusiu ir po „Eurovizijos“. Tai, kad „Euroviziją“ laimėjo personažas su barzda, neturėtų keisti nuomonės apie barzdas. Bet konkurse įsitikinau, kad barzda gali būti labai svarbi įvaizdžio kūrimo dalis“, - sakė Š. Kirdeikis.
Vilija Matačiūnaitė ir Šarūnas Kirdeikis

Paklausta, kaip vertina šių metų nugalėtoją, Vilija taip pat išliko lakoniška: „Mano favoritai buvo kiti. Ta daina nepatiko mano ausiai. Gaila, kad Didžioji Britanija liko 17 vietoje finale. Tai mane šokiravo, kaip ir mūsų nepatekimas į finalą.“

Kalbant apie barzdotos nugalėtojos išvaizdą, V. Matačiūnaitė teigė, jog kiekvienas suaugęs žmogus turi teisę rinktis, kaip atrodyti.

„Mes save matėme kaip pankus, kai kas mus vadino „avatarais“ ar gulbėmis su suknele. Suknelių per savo gyvenimą esu prisirengusi tiek ir tiek. Kiti žmonės galbūt dar neišbandę savęs“, - sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (101)