Šiuo metu jis laukia netrukus prasidėsiančių komedijos „Tarp mūsų berniukų“, „Klasės sustikimas" bei rugpjūtį vėl startuojančių latvių režisieriaus juostos filmavimų. Vasaros pabaigoje prie visų darbų prisidės ir naujo projekto teatre repeticijos. „Ir tai tik dalis visų mano veiklų", - susitikus nusijuokia Leonardas.

Į bohemiškąjį Užupį sugrįžusi šeima stengiasi mėgautis vėsia lietuviška vasara, nors lėtesniu šio gyvenimo etapo pavadinti neskuba. Žinomas vyras išdavė, kad apsispręsti dėl sugrįžimo į gimtinę padėjo dukros norai. „Emilija jau mokosi Lietuvoje. Jos noras sugrįžti ir tapo viena iš sugrįžimo į Vilnių priežasčių. Ji ir Balyje jau turi daug draugų, bet pavargo nuo Azijos karščio, kultūros ir pasiilgo vakarietiškumo, jautė nepaaiškinamą trauką Lietuvai".

L. Pobedonoscevas įsitikinęs, kad svarbiausia įsiklausyti į savo širdį ir šalia turėti žmogų, kuris taip pat priima gyvenimo iššūkius. Jo ir žmonos norai bei trokštami kelionių maršrutai sutampa ne visada, bet vienas kitą puikiai suprasdami jie leidžiasi į keliones tiek kartu, tiek ir atskirai. „Kartais gera ir naudinga išskristi atskirai. Kai esi vienas su kuprine ant pečių, prasideda kitokio pobūdžio savęs, pasaulio ir jo dėsnių pažinimas. Tikrai manau, kad kiekvienam būtina pabūti savoje, kitaip tariant, „Tarp mūsų berniukų“ kompanijoje. Taip mes visi mokomės išsikrauti, pasikrauti, o kartu natūraliai ateina ir laikas pasiilgti".

Drauge pradėjusi projektą „Balinėtojai“ ir padedama keliaujantiems lietuvaičiams pažinti salą, pora nuo Balio ilgam neatitrūksta, nors jau svarsto ir apie naujus maršrutus. Anot Leonardo, dabar į salą jie sugrįš pakaitomis. „ Būdami Balyje nuolatos bendraujame su vietiniais gyventojais, atrenkame patikimus kelionių partnerius, įdomias pažintines ar poilsio programas, kurias keliautojai gali pasirinkti mūsų internetiniame puslapyje. Kelionės ir gyvenimas Balyje taip užbūrė, jog pamažu tai tampa mūsų širdžiai malonia veikla ir gyvenimo būdu. Kelionės mus įkvepia pokyčiams ir naujoms idėjoms. Norisi jau keliauti ir kitur, plėsti maršrutus į kitas šalis, paliekant vietos Balio salos magijai, kur visada gera pasikrauti energijos ir jau jaučiamės tarsi vietiniai".

Leonardą traukia Nepalas, Havajai ir vietinių kultūra bei papročiai, o jo žmona žavisi Kolumbija ir Maroku. Pora jau seniai įsitikino, jog geriausi dalykai gyvenime įvyksta intuityviai, tad kada bus suplanuoti maršrutai į šiuos kraštus, atsakyti negali. „Kilus minčiai ateina ir pasiūlymas. Toks jau šis gyvenimo etapas, kuriame vyksta ir stebuklai", - įsitikinę jie.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)