Organizatorių kvietimu šeštadienį ir sekmadienį merginos koncertavo prabangiame „Amburan Beach“ klube, įsikūrusiame ant Kaspijos jūros kranto. Penktą kartą Azerbaidžane viešinčios dainininkės šiame klube pasirodė pirmą kartą. „Koncertavome pačiame geriausiame paplūdimyje, kur pasirodo tokios žvaigždės, kaip Mc Donny, „Reva“, „Serebro“ ir kiti“, – dar viešėdama Baku įspūdžiais dalinosi grupės prodiuserė Neringa Zeleniūtė.

„Pinup Girls“ ten vyko su žinomiausių pasaulio hitų programa. Taip pat atliko ir keletą lietuviškų dainų: „Cirkas“, „Pajudėk“, „Lėtai lėtai“. Anot N. Zeleniūtės, publika merginas priėmė itin šiltai. „Taip pat sulaukėme ir lietuvių palaikymo – į klubą visai atsitiktinai buvo atvykusios kelios šeimos iš Lietuvos. Viskas buvo tikrai labai gerai. Po pasirodymo jau sulaukėme kvietimo pasirodyti Maskvoje“, – pasakojo ji.

Gražuolės lietuvaitės, žinoma, sulaukė ir vietinių vyriškių dėmesio. N. Zeleniūtė neslėpė, kad merginos išties lepinosi dėmesiu: „Jie tai tikrai moka parodyti, bet viskas vyko labai tvarkingai – norinčius nusifotografuoti vedė po vieną į kambariuką. Apsauga stebėjo, kad nebūtų nieko neplanuoto. Pavyzdžiui, kad vyriškiai pernelyg įkyriai nesugalvotų kviesti vakarienės“.

Iki 15 valandos merginos laiką skirdavo lepinimuisi saulės voniomis ir maudynėms, tada dvi valandas pasiruošimui, o nuo 17 valandos jau lipdavo ant scenos. „Ir pailsėjome, ir pasideginome, ir padirbome, – sėkmingos viešnagės Baku rezultatus trumpai apibendrino prodiuserė. – Visa komanda džiaugiasi sistemingu darbu, kuris duoda puikių vaisių“.

Vizitu džiaugiasi ir pačios atlikėjos. Merginos juokavo, kad surengusios du koncertus 38 laipsnių karštyje jos atsikratė po tris kilogramus svorio. Dainininkės taip pat pasidžiaugė užmezgusios naujų pažinčių ir tai, kad koncertu liko patenkinti visi – ir žiūrovai, ir užsakovai. O V. Sutkutė netgi iškratė visą savo piniginės turinį į jūrą: „Kad tik turėčiau progą grįžti atgal į šią nuostabią šalį“.

Kompanija į Lietuvą grįš naktį iš pirmadienio į antradienį, o likusį laisvą pirmadienį ketina skirti poilsiui ir pramogoms prie baseino.

„Pinup Girls“ kelionės į Baku akimirkos – nuotraukų ir video galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)