Asta Valentaitė akcionui pasiūlė išskirtinę, baltą gėlėmis siuvinėtą suknelę. „Dėvėjau ją tik vieną kartą ir po to saugojau spintoje - išskirtinius drabužius, net ir kartą pasipuošusi, visada saugau ir po kurio laiko, metų kitų, vėl jais pasipuošiu. Kai rinkau suknelę aukcionui, norėjau parinkti tokią, kuri primintų mažą meno kūrinėlį. Be to, galvojau gal vakarinę kokią išrinkti, bet ši suknelė labiau universali - galima dėvėti kasdien, gali būti kokteilinė. Ją įsigijau jau senokai, „Chloe" mados ženklo, joje tikrai daug rankų darbo, manau, kad išskirtinė. Labai tikiuosi, kad kažkam ji patiks ir ją nusipirks."

Kita aukciono dalyvė Elena Puidokaitė-Atlanta sako apskritai mėgstanti tokias iniciatyvas, todėl jai visai negaila išrinktos suknelės. Net jeigu ji ir sukelia labai malonius prisiminimus. „Ji skirta vasarai, tokia plazdanti, primena man praėjusią vasarą, malonų laiką. Tikiuosi, kad kažkam tai bus geras daiktas ir dar prisimins, pagalvos apie mane. Nusipirkau šią suknelę per vieną fotosesiją, bet jau su ja pabuvau, todėl skirtis negaila, ypač dėl kilnaus tikslo", - DELFI sakė Atlanta.

Projekte taip pat dalyvaus Aistė Jasaitytė, aukcionui atidavusi dailią violetinę suknelę, Edita Daniūtė atsisveikins su aukso spalvos suknele, Donalda Meiželytė pasiūlys įsigyti vasarišką gėlėtą suknelę, Ineta Stasiulytė - elegantišką mėlyną, dviejų dalių, Aistė Paškevičiūtė, parinkusi mažytę, bet labai spalvingą suknelę, Larisa Kalpokaitė, atsisveikinsianti su originaliai atrodančiu apdaru, mezginius dievinanti dizainerė Indra Dovydėnaitė, kuriai teks išsiskirti su originalia žalia suknele ir Gabija Ryškuvienė, aukcione sėkmę patikėjusi rytietiškai, ilgai mėlynai sukniai giliu skeltuku.

Sukneles galite apžiūrėti DELFI nuotraukų galerijoje:

Renginyje surinktos lėšos bus skirtos užtikrinti pagalbą moterims, kurios artimoje aplinkoje patiria smurtą ir prievartą. Šiuo projektu, kuriame žymios šalies moterys aukos sukneles iš savo garderobo, siekiama skatinti diskusiją apie moteriškumo problemas Lietuvoje.

Labdaringo aukciono metu surinktos lėšos bus skirtos Vilniaus moterų Krizių centro veiklos užtikrinimui. Ši organizacija teikia specializuotą kompleksinę pagalbą smurtą ir prievartą patiriančioms moterims.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)