„Dėkoju visiems už pagalbą ir palaikymo žodžius, ir parduodu savo „Reno Modus“, po avarijos. Gal kas moka iš jo pasidaryti ką nors gero... Dėkinga visiems už palaikymą“, – socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje po eismo įvykio rašė garsi moteris.

DELFI susisiekus su V. Bičkute, aktorė patikino, jog važiavo atskirai nuo kolektyvo, su savo mašina, mat prieš tai kelias dienas viešėjo pas tėvus Telšiuose. O štai paklausta, dėl ko nutiko avarija, tikino, jog viskas – tik per nedėmesingumą.

Kaip tik taip gerai spektaklis praėjo, taip džiaugsmingai... Sėdau į mašiną važiuoti, nelabai pažįstu Panevėžio, tad sustojau degalinėje, kad įsijungčiau navigaciją.

Atrodo, sankryža didžiulė, mašinų nedaug... Tiesiog nepastebėjau to automobilio, kurį turėjau praleisti sukdama į kairę iš degalinės. Dėmesys dalinai į navigaciją, iš dalies – ir į visiškai nepažįstamą aplinką.

Smūgis išties buvo stiprus, mašina visiškai nebepataisoma. Tik dėkoju Dievui, kad esame sveiki ir gyvi. Absoliučiai nesužaloti. Nė menkiausio nubrozdinimo. Po eismo įvykio priėjau ir apkabinau jį. Dėkojau Dievui, kad jis sveikas“, – tikino V. Bičkutė.

6 metus automobilį vairuojanti aktorė iki šiol nebuvo nei sukėlusi, nei pati patekusi į jokį eismo įvykį. Tiesa, dabar V. Bičkutė tikisi, jog tai – pirmas ir paskutinis kartas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)