Sekmadienio vakarą E. Puidokaitė-Atlanta DELFI pasakojo, kad įvykio metu su drauge ir vaikais ėjo namo iš renginio, vykusio „Vaidilos teatre“. „Norėjome pasidžiaugti gražiu rudenišku vakaru, todėl nusprendėme namo pareiti pėškomis, o ne važiuoti automobiliu, – pasakojo Atlanta. – Ir tuomet tas automobilis vos nesirėžė į mus visas keturias.“

E. Puidokaitė tikino, kad jos per plauką išsigelbėjo nuo tragiško įvykio: „Jei būtume išėję kiek anksčiau, būtų visas „nuskynęs“. Mums pasisekė laimingo atsitiktinumo dėka.“

Moterys ir jų vaikai patyrė stresą, anot Elenos, išsigandusius ir rėkiančius vaikus teko raminti ir kuo skubiau parvesti namo.

Elena Puidokaitė-Atlanta

„Parvedusi dukrą grįžau į įvykio vietą ir tada pamačiau, kas nutiko“, – kalbėjo E. Puidokaitė. Anot pašnekovės, šis įvykis paveikė labai nemaloniai. Juolab, kad būtent toje sankryžoje per perėją jos dukra kas rytą eina į mokyklą, o popiet – grįžta namo.

DELFI žiniomis, E. Puidokaitė-Atlanta siekė pabendrauti su pareigūnais ir papasakoti savo versiją, tačiau viskas vyko kitaip, nei ji tikėjosi. „Jie bendravo grubiai. Pirmiausia paklausė, ar esu kokią taurę vyno išgėrusi, kai išgirdo, kad taip, pasakė: „Jūsų paslaugų nereikės, nes nieko padaryti negalite“. Jie net nepaklausė, kuo aš čia dėta“, – pasakojo Atlanta.

Autoįvykio metu susidūrė du automobiliai: „Audi“ ir „Saab“. Po įvykio „Audi“ vos neįlėkė į parduotuvę. DELFI žiniomis, vienam avarijos dalyviui sužalota koja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (124)