„Mūsų premjera prasidėjo ir baigėsi pirmajame veiksme. Buvo telefoninis skambutis. Arabiškai buvo pasakyta, kad teatre padėta bomba, visi evakuoti, laukiame tęsinio... Norėtųsi padėkoti išsigimėliui, kuris iš visų aktorių ir teatro laiko sąskaitos bei juodo darbo pasidarė sau nesveiką šventę...“, – feisbuke savo draugams bei gerbėjams pranešė Merūnas pridėdamas ir vaizdo įrašą, kuriame užfiksuota, kaip teatro solistai ir dabuotojai apleidžia galimai užminuotą pastatą.

Po netikėtos evakuacijos Merūnas su kolegomis patraukė į artimiausią barą ir pranešė, kad viskas jam gerai, nei jis, nei jo kolegos nenukentėjo. Ir nors nežinia, kodėl anonimas nusitaikė būtent į šį teatrą, M. Vitulskis atskleidė, kad į spektaklio premjerą buvo atvykęs ir pats Austrijos Ministras pirmininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)