Šiam tekstui įliustruoti buvo parinkta nuotrauka iš vieno sostinėje vykusių renginių, kurioje Žilvinas Grigaitis džiugiai pozavo su dizainere Julija Janus.

Pamačiusi šią nuotrauką Australijoje likusi Elle Martin-Grigaitis nenudžiugo. Ji pasidalino šio teksto nuoroda socialiniame tinkle su prierašu: „Ar ši moteris pakeitė mane? Juk čia yra kalbama apie mūsų antrąsias vedybų metines!“.

Neilgai trukę Australijos verslininkę ėmė raminti jos draugai ir bičiuliai. „Niekas negali pakeisti jūsų. Jūs esate nuostabus žmogus – tiek savo vidumi, tiek išore“, – rašė bičiulis Franas. Kiti draugai ėmė raminti, kad nuotraukoje matoma moteris – labai garsi lietuvių dizainerė, kuri „jau turi savo Grigaitį“.

Ž. Grigaičio žmona šiuo metu liko Melburne. Ten šiuo metu tęsiasi žiema. Kaip anksčiau DELFI yra sakęs verslininkas, dabar ten – pats verslo įkarštis: „ Yra darbų tiek su muzikiniu ženklu, tiek su nekilnojamo turto projektais. Kadangi baigėsi visi gaisrai, kitos problemos, kurios turėjo nemažai įtakos jos verslui. Ji kurį laiką koncentruosis ten“. 

Nuotrauka, dėl kurios sunerimo E. Martin-Grigaitis

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (208)