Vienos pokylis galbūt dar bus organizuojamas kitąmet, o Vilniaus pokylis atidėtas bent iki rudens. Kaip DELFI sakė pokylio organizatorius Arnoldas Riekumas, puotos šį pavasarį tikrai nebebus: „Data yra perkelta į kitą laiką, o tas kitas laikas paaiškės po balandžio 14 dienos posėdžio. Greičiausiai, kad šį pavasarį nelabai, nes nebėra protingos geros datos renginiui organizuoti. Gali būti, kad bus perkletas į rudenį“.

Pirmąjį Vienos pokylį Lietuvoje 1999 metais inicijavo Austrijos Respublikos nepaprastasis ir įgaliotasis ambasadorius Lietuvoje Florianas Haugas. Pokylyje be kitų svečių tuomet dalyvavo Lietuvos Respublikos Prezidentas Valdas Adamkus su žmona, Lietuvos Respublikos Seimo Pirmininkas Vytautas Landsbergis su žmona, Lietuvos Respublikos Ministras Pirmininkas Gediminas Vagnorius su žmona.

Pirmasis labdaros renginys Lietuvoje buvo itin pamėgtas ir verslo, kultūros bei pramogų pasaulio veikėjų.

Paskutiniojo Vienos pokylio akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)