Į turnyrą po pietų atvyko ir dainininkai Vilius ir Violeta Tarasovai. Atlikėjai tikino niekada anksčiau golfo neišmėginę. Pirmą kartą gyvenime į rankas pasiemęs golfo lazdą V. Tarasavas neilgai kamuoliukus taikė tiesiai į tikslą. Nors iš pradžių žinomas vyras tikino, jog šis sportas – ne jam, netrukus pakeitė nuomonę: „Užsikabinau, visai neblogai sekasi“.

Greta sutuoktinio lazda smūgiavo ir V. Tarasovienė. Į golfo aikštyną Violeta atvyko avėdama batelius ypač didele platforma. Išklausiusi trenerio iš Švedijos instrukcijų, dainininkė nesidrovėjo nusiauti batelių ir netrukus taip pat sėkmingai kaip ir jos mylimasis, smūgiavo raudonos vėliavėlės, buvusios lauke, link.

Po smūgiavimo iki vėliavėlės, garsios poros laukė taiklumo treniruotė. „Niekada nesu to daręs anksčiau, tiesiog reikia labai viską pajausti“, - kalbėjo V. Tarasovas, tačiau ir taikydamas kamuoliukus į duobutes, vyras buvo taiklesnis už mylimąją.

Susirinkusieji jėgas išbandyti golfo aikštyne, vaišinosi įvairiais gėrimais ir užkandžiais, turėjo progą ne tik išklausyti trenerio instrukcijų, bet ir pabendrauti su juo.

Po treniruočių buvo surengtas ir miniturnyras, kuriame taip pat kaip ir treniruotėje, nepralenkiamas buvo V. Tarasovas. Tiesa, jo sutuoktinė liko be įvertinimo. Aktorė Eglė Jackaitė taip pat sužibėjo miniturnyre, todėl organizatoriams specialiais prizais teko apdovanoti ir ją, ir V. Tarasovą.

Tarp susirinusiųjų buvo ir žinomas renginių organizatorius Giedrius Gustas su bičiuliais, prie įžymybių prisijungė ir verslininkas Žilvinas Grigaitis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją