"Prieš porą savaičių peršalau, stipriai kosėjau ir pažeidžiau balso stygas. Todėl dabar turiu gerti antibiotikus, negaliu dainuoti, - prikimusiu balsu liūdną žinią DELFI patvirtino pats V. Tarasovas. - Prie muzikinio projekto prisijungsiu vėliau, kai pasveiksiu."

Nepaisant ligos, atlikėjas pirmadienio vakarą vyksiančiame pirmajame "Auksinio balso" filmavime vis dėlto dalyvaus, tik muzikinį projektą stebės ne su dalyviais, o sėdėdamas salėje tarp žiūrovų.

"Su Violeta iš Klaipėdos į Vilnių atvažiavome dar savaitgalį. Ruošėmės projektui. Aš vis tikėjausi, kad pasveiksiu, tačiau dėl balso stygų uždegimo dainuoti dar negaliu, - apgailestavo V. Tarasovas. - Sėdžiu repeticijose ir su baltu pavydu stebiu, kaip pasirodymams ruošiasi kiti atlikėjai. Dainuoti gyvai su orkestru yra kiekvieno atlikėjo svajonė, didelis malonumas. Tačiau tikiuosi greitai pasveikti ir prisijungti prie muzikinio projekto."

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (117)