Nors R. Meilutytė dar nepilnametė, jos gerbėjai nepraleido progos pasidomėti apie jos asmeninį gyvenimą ir santykius su vaikinais. Žiniasklaida neretai jai perša vieną ar kitą šalią pasirodžiusį žavų jaunikaitį. Tačiau Rūtos atsakymas į klausimą apie širdies draugą buvo trumpas ir aiškus - ne, vaikino ji neturinti.

Ne mažiau įdomi skaitytojams pasirodė ir pasaulyje itin išsamiai nušviesta Rūtos bičiulio, olimpiečio T. Daley istorija. Prieš kelias savaites pasaulį žaibišku greičiu apskriejo jo atviras prisipažinimas apie potraukį vyrams. „Man nėra jokio skirtumo, tai jo asmeninis reikalas, manau, reikia daug drąsos prisipažinti, jis tai padarė, nes buvo neteisingai suprastas viename interviu ir norėjo, kad tai nuskambėtų iš jo lūpų“, - savo poziciją išdėstė R. Meilutytė.

Sportininkė taip pat prakalbo ir apie populiarumo kainą. Skaitytojai klausė, kodėl merginos nematyti ant žurnalų viršelių. Šlovės žavi mergina nesikrato ir atskleidė, kad jos fotosesija jau sausio mėnesį puikuosis viename populiariame žurnale. Mergina taip pat teigė, kad dėmesys jai neįgriso: „Malonu, kai žmonės rodo dėmesį ir įvertina darbą. Visada malonu sulaukti pasveikinimo iš žmonių.“

Mergina taip pat pajuokavo, kad ištekėti už princo, kaip tai padarė dabartinė Monako princo žmona, plaukikė Charlene „būtų visai nieko“.

Mergina pasidalino ir artėjančių švenčių planais - šv. Kalėdas ji sutiks Lietuvoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (142)