Viltės kolegė Sandra Žutautienė šeštadienio popietę paviešino atvirą laišką ir paskutinį pokalbį su Vilte, kurią ji laikė ne tik kolege, bet ir drauge. „– Labas, braške, nebespėju šiandien užsukti, gal sekmadienį lėkdama iš Vilniaus bent trumpam užsuksiu, pasimatysim. – Maže, nieko tokio, viskas ok! Ryt tave stebėsiu ir sirgsiu, o sekmadienį susiskambinam“, – toks, anot Sandros, buvo paskutinis jos ir Viltės pokalbis. Nužudytos moters kūną aptiko sekmadieni, gruodžio 28-ąją.

„Praėjo lygiai metai ir tai buvo paskutiniai girdėti Tavo žodžiai... Neišmokau Tavęs nepasiilgti, nesugebu Tavęs pamiršti, negaliu apite Tave negalvoti. Išmokau tik viena – kalbėti apie Tave ir nebesustoti vidury sakinio, – feisbuke širdį liejo moteris. – Aš Tavęs pasiilgstu vis labiau, o kai labai sunku, pasitariu, tad ačiū, kad visada duodi man kažkokiu savitu būdu patarimą. Nei pasaulio pabaiga, nei karas, nei grubi kito ranka draugysčių nenaikina, tik pravirkdo širdį... Pasiilgau!“

Viltė šį pasaulį paliko lygiai prieš metus. Gyvybę jai atėmė jos buvęs širdies draugas.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (163)