– Mačiau vaizdo įrašus, kuriuos dėl pornografinių elementų blokuoja visos interneto svetainės. Ar merginos, su kuriomis turėjai lytinių santykių, žinojo, kad yra filmuojamos?

– Ne... Bet ar ten nurodoma tapatybė, ar veidai matosi? Viską uždengiau. Vieni sako, kad toms moterims aš mokėjau pinigus.

Galiu drąsiai pasakyti – nė cento. Aš nemoku, aš pritraukiu pinigus. O tos sekso scenos Jums patiko? Beje, Londone susiradau rusę asistentę, ji man padeda vesti šokių pamokas būsimiems Alfa vyrams. Jai moku už valandas, bet darbo valandas. Ji mane jau įsižiūrėjusi, įsimylėjusi. Už seksą moterims nemoku.

– O yra tokių moterų, kurių tu nenori uždominuoti?

– Yra. Kadangi jų turėjau daug, nejaučiu, kad neišlaisvinu savos energijos. Pilna tokių, kurios man nepatinka. Dažnai moterys manęs bijo.

– Kaip tėvai reaguoja į visus Tave supančius skandalus?

– Namuose viskas sustyguota. Aš grįžtu, padarau tvarką ir mano tėvai supranta, kad esu visiškai teisus, aš dominuoju.

– Ar yra vyrų, kuriems tiesiog nelemta tapti Alfa?

– Yra. Viskas priklauso nuo auklėjimo. Vieną kartą pas mane atėjo mokinys, kurio net dantys buvo sugedę. Niekuo negalėjau padėti. Buvo tokių beviltiškų, pas kuriuos rasdavau žaidimų kompiuterius, pilnas pelenines. Jie tokie silpnučiai, nevaldo savo emocijų. Negali būti jokių meilikavimo elementų.

Vienas mokinys atėjo į pamokas su panele ir jo moteris ėmė rodyti dėmesį man. Spėkite, kas nutiko? Vyras ėmė pavydėti. Aiškinau, kad jei jis pavydi vyrui, tai pavydi sau kitame kūne. Jei vyras pasyvus – aš dominuoju kiaurai.

– Ar nemanai, kad vieną dieną atsiras ta vienintelė ir iš Alfa vyro tapsi paprasčiausiu Beta?

– Ne. Aš turiu daug moterų. Turiu jų visose pasaulio šalyse. Beje, neturiu tam laiko. Tiems, kurie netiki, kad turiu daug pinigų, parodau savo sąskaitas.

Nuo turtuolių skiriuosi tuo, kad savo pinigų nešvaistau. Ne automobilius pirkti reikia, mieli vyrai... Reikia eiti pas mane, mokytis salsos, mokytis įlįsti į moters galvą.