Kiek vėliau į sceną sulipę vaikai šoko kartu su savo ne visai mokančiais šokti tėveliais, su, kaip kalbama, buvusiu mylimuoju Ryčiu Žvaguliu pasirodžiusi Eglė Jakštytė susirinkusiuosius suintrigavo ne vien savo dainomis. Būtent taip nuosavoje studijoje puikiai jausdamasis, tačiau neslėpdamas jaudulio, viską ir planavo garsus choreografas Mantas Svirskys.

"Kviečiu šokti", "Pažadinta aistra", o šiuo metu ir intriguojantis "Romeo ir Džiuljeta" - dirbdamas šiuos darbus pajutau, kad jau pribrendau ir kažkam savo, vietai, kurią galėčiau vadinti namais, na šiuo atveju šokio namais“ – šypsojosi vakaro kaltininkas M. Svirskys ir tikino veiklos didžiuosiuose projektuose tikrai neatsisakysiantis, tiesiog šiek tiek koreguosiantis savo darbotvarkę.

„Buvo ir yra smagu kurti ir stebėti kaip gimsta šokių šedevrai, kuriuos tikrai labai teigiamai įvertino televizijos žiūrovai, tačiau juk lygiai taip pat puikiai šokti gali ir paprasti žmonės, ne vien projektuose dalyvaujančios žvaigždės. Man norisi, kad šokio kultūra vis tik plistų Lietuvoje kuo plačiau“ – sakė M. Svirskys.

Vienos garsiausių Lietuvos grupių „Pop Ladies“ įkūrėja Natalija Bunkė sakėsi Manto talentą pastebėjusi ir įvertinusi jau seniai.

„Šou verslo pasaulyje, kaip žinia, sukuosi jau labai daug metų, tad labai greitai pamatau naują žmogų ir suprantu ar jis kažko vertas ar ne. Mantas vertas pasieks jis tikrai daug“ – net neabejojo N. Bunkė.

Jos kolegė ir gera draugė Katažina Niemycko taip pat nestokojo gerų žodžių Mantui - „jei ne jis, šokių konkurso nebūčiau laimėjusi, kone kiekvienas šokis jo pastatytas ir sustyguotas, judesiai nušlifuoti, iki devinto prakaito dirbome visi, tačiau laimėjau tik su jo pagalba“ – skanaudama šventinį tortą tikino K. Niemycko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (113)