Teisme skyrybų prašymas ilgai neužsigulėjo. Paduotas rugsėjo 22 dieną buvo patenkintas greičiau nei per mėnesį.

Šemberai santuokoje išgyveno dešimt metų, jų sūnui - šešeri. Per santuokos metus jie daugiau laiko praleido atskirai nei kartu. D. Šemberas beveik visą laiką gyveno Maskvoje, kur žaidė vietos klube. O žmona į Rusijos sostinę keltis nepanoro ir su sūnumi liko Vilniuje.

Ilgus metus A.Armoškaitė-Šemberienė žiniasklaidai atviraudavo, kad toks šeimos modelis jiems - labai priimtinas. Viskas sugriuvo šių metų pavasarį, kai į viešumą išlindo D.Šembero ir šou verslo gražuolės Oksanos Zlatkovaitės romanas.

Paaiškėjo, kad muzikos prodiuserį Egmontą Bžeską ilgametė mylimoji beveik prie altoriaus pagaliau paliko dėl futbolininko. Kalbama, kad O.Zlatkovaitė su nauju mylimuoju jau apsigyveno Maskvoje ir kuria rimtus ateities planus.

A.Armoškaitė-Šemberienė, kuriai skyrybų dramoje nenoromis teko tapti nuskriaustąja, šeimos griūtį pakėlė didvyriškai šypsodamasi ir nė nesirengdama užsidaryti tarp keturių sienų. Atvirkščiai, pasklidus kalboms apie skyrybas, ji po ilgo laiko vėl dainavo scenoje ir stengėsi nepraleisti viešų susibūrimų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)