„Vieną dieną už Bubelio, kitą - dar už kito. Man „Facebook" yra žaidimas ir visi mano draugai tai supranta, jie mėgsta humorą. Juk „Facebooke" rytoj galiu parašyt, kad vakar numiriau, o šiandien prisikėliau ir vėl rašau. Aš tik asmeniškai žurnalistams galiu pasakyti taip, kaip vyksta mano gyvenime, o ne „Facebooke", kur viskas vyksta žaidimo forma", - DELFI savo veiksmus paaiškino Mia ir patvirtino, kad su R. Bubeliu juos sieja tik internetinė, bet ne formali santuoka.

DELFI primena, kad rugpjūčio mėnesį dainininkė Mia pranešė ištekėjusi už savo buvusio širdies draugo, tiksliųjų mokslų specialisto, audringų vakarėlių organizatoriaus R. Bubelio. Su juo Mia kurį laiką draugavo, kol paskelbė, kad jųdviejų santykiuose padėtas taškas. Nepaisant šio skelbimo, prieš kelias savaites įvykusiame BTV sezono pristatyme Mia pasirodė būtent su R. Bubeliu.

Mia ir Radvilas Bubelis BTV sezono atidaryme:
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (296)