Dešimtmetį vairuojanti verslininkė Kristina visiems puikiai pažįstama kaip buvusios grupės „Yva“ narė. Būtent šios grupės pavadinimu apklijuotas nedidukas automobilis buvo pirmoji K. Ivanovos nuosava transporto priemonė. „Tai buvo sesės automobilis. Ji atidavė jį man, tai visi tie lipdukai ir liko, – šyptelėjo Kristina. – Su juo ir pradėjau važinėti.“

Per dešimtmetį Kristina pakeitė vos kelis automobilius ir tikina nesvajojanti apie raudoną „Ferarri“ kabrioletą ar kokį kitokį prabangų automobilį. „Tiems, kurie svajoja, sakau, kad lai svajotų ir norėtų. Juk sako, kad svajonės, kai labai nori, tikrai išsipildo. O man patinka dideli automobiliai. Nors niekada nesakau niekada, gal kada užsimanysiu mažyčio, mieste puikiai manevruojančio automobiliuko“, – nusijuokė pašnekovė.

Kristina Ivanova su drauge

Grožio industrijoje dirbanti moteris tikina, kad savo automobiliu pasirūpina pati. „Yra autoservisai, kuriuose meistrai padaro viską, ko reikia. Esu savarankiška, todėl iki autoserviso nuvažiuoju pati, tikrai nereikia kažkieno pagalbos“, – šyptelėjo verslininkė. Beje, ji pasakojo, kad savo automobilį pažįsta puikiai, tad gedimą gali suprasti ar bent nujausti. Vis dėlto, dienos, kada automobilis suges, ji nelaukia, rūpinasi tuo iš anksto: „Juk techninė apžiūra reikalinga automobiliams, tepalus taip pat būtina retkarčiais pakeisti, tad viskuo stengiuosi pasirūpinti laiku“.

Pasidomėjus, ar ji drausminga eismo dalyvė, ši surimtėjo ir drąsiai rėžė, kad tikrai taip: „Per visą laiką esu gavusi labai nedaug baudų. Ir visi, tiek vyrai, tiek moterys, jei kažkur su manimi važiuoja, pasako tą patį, kad su manimi jaučiasi super saugiai“.

Beje, išgirdusi klausimą, vis tik kokį automobilį mieliau rinktųsi – ekonomišką ar itin patogų, tačiau reikalaujantį daugiau išlaidų – ši šyptelėjo ir patikino, kad „šiais laikais galima visus dalykus suderinti, tad tikrai nebūtina rinktis vieno ar kito privalumo“.

Kristina Ivanova

Ketvirtadienio vakarą Vilniuje susirinkęs būrys garsenybių ir kviestinių svečių stebėjo išskirtinį reginį. Naujasis „Volkswagen Tiguan“ automobilis buvo nuleistas žemėn iš dangaus.

Nors reklamos kampanijos šūkis skelbė, kad iki gegužės 26-osios „Tiguan“ yra neliečiamas, be apžiūros ir bandomojo važiavimo Lietuvoje jau parduota 102 automobiliai.

„Tikime, kad jis taps vienu iš savojo segmento lyderių. Pirmuosius automobilius klientai gaus jau birželį, jie maloniai stebins ir važinėjant miesto gatvėmis, ir bekele“, – neabejoja „Volkswagen“ ženklo rinkodaros vadovas Gundars Margevičs. Naujojo „Tiguan“ kaina – nuo 21 583 eurų.

Daugiau apie automobilį galite paskaityti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)