R.Labutytės kelionės maršrutas driekėsi per Lietuvą, todėl ji trumpam užsuko ir į Kauną. Kitą dieną mergina turėjo išskristi į Londoną, iš kur laukė skrydis į Dubajų, todėl niekam apie tai, kad vienam vakarui atidarė gimtųjų namų duris, nepasakojo.

„Kai išgirdau skambinant į duris ir už jų aptikau didelę dovanų dėžę, ištiko šokas! Nežinojau, kas joje, todėl bijojau net paliesti! Tik kiek atsigavusi nuo emocijų pamačiau ant dėžės šono dailiai prisegtą laiškelį su įdomiu užrašu: „Linkėjimai iš Ukrainos. RUD“, - pasakojo žinomas modelis.

Atidariusi dėžę mergina joje rado dešimtis porcijų pagal senovinį receptą iš pieno ir sviesto pagamintų bei rankomis į popierines pakuotes supakuotų ledų.

Radvilė Labutytė

„Tiek mano mėgstamiausių desertų galėjo atsiųsti tik gerai mane pažįstantis žmogus!“, - nedvejojo R. Labutytė.

Ji prisipažino – nors kruopščiai turi rūpintis kūno formomis, retsykiais sau leidžia pasimėgauti neriebiais šerbetais. Tačiau, anot profesionalaus modelio, pasitaiko ir „riebesnių nuodėmių“ – šokoladinių ledų su karamelės gabaliukais.

Pačių keisčiausių ledų ji yra ragavusi Dubajuje – porcija šokoladinio deserto buvo pagardinta druska.

„Ledais save tikrai palepinu. Tai – vienintelis desertas, kurio niekaip negaliu išbraukti iš savo meniu“, - patikino R. Labutytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)