Dar praėjusių metų pabaigoje viename interviu balerina mylimajam – chemikui ir fotografui – negailėjo gražių žodžių: „Taip, artimam žmogui keliu labai aukštus reikalavimus, taip pat ir sau. Nemanau, kad turėdama normalią šeimą, vyrą ir vaikų, jusčiau didesnę pilnatvę nei dabar. Turiu mylimąjį, draugą, labai įdomų žmogų... Jis ir mokslininkas, ir menininkas“.

D. Mačikėnas praėjusių metų spalį Niujorke, penktojoje aveniu įsikūrusiame Lietuvos respublikos generaliniame konsulate surengė fotografijų parodą „Iš meilės šokiui“. Menininko paroda gimė iš daugybės akimirkų, sustabdytų Bostone, Providence ir Rhode Island valstijose pro objektyvą stebint Lietuvos baleto meistrų Eglės Špokaitės, Martyno Rimeikio, Mindaugo Baužio ir Vilios Putrius darbą scenoje ir užkulisius.

Taip pat 40-metė menininkė prisipažino, jog jau atėjo metas normaliai šeimai, o tam reikia laiko: „Kad jo surasčiau, turiu įdėti pastangų ir laikytis drausmės. Tą ir darau, nes branginu mūsų ryšį. Esu normali moteris, man reikia vyro šalia, noriu vaikų.“

Prieš susitinkant būsimąjį vyrą, E.Špokaitė dešimt metų draugavo su aktoriumi Povilu Budriu.

„Išsiskyrėme, nes nebegalėjome kartu augti, tačiau likome draugai“, - apie subyrėjusius santykius yra pasakojusi moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)