Mados mylėtojai šiuolaikinio dizaino galerijoje stebėjo dar nematytą naują rudens/žiemos kolekciją.

Renginyje dalyvavo tik kviestiniai svečiai, tarp kurių ir žinomos Lietuvos damos: Justė Zinkevičiūtė, Liepa Mondeikaitė, Gabrielė Martirosianaitė, Jolanta Svirnelytė, Eglė Jackaitė, Saulenė Chlevickaitė, Vaida Skaisgirė ir daugelis kitų.

Drabužių ženklo „AiMi“ įkūrėja Aida Milašiūtė-Einorė negaili gerų žodžių bendro projekto kūrybine dvasia tapusiam Egidijui Rainiui: „Jis – profesionalus dizaineris, puikiai išmanantis savo darbą, labai taktiškas, sumanus ir kupinas puikių idėjų. Darbas su Egidijumi „AiMi“ yra didelis šuolis į priekį, be to, jis – puiki kūrybinė dvasia, kuri žino ir išmano ką daro“.

„AiMi & Egidijus Rainys“ rudens/žiemos kolekcijoje vyrauja ramios spalvos, ilgai kurti ir dailinti moteriškumą pabrėžiantys siluetai, natūralios ir kruopščiai atrinktos medžiagos: vilna, medvilnė, viskozė.

Egidijus Rainys ir Aida Milašiūtė-Einorė

„AiMi“ – stiprus, novatoriškas, nedidelio tiražo prekės ženklas, pasižymintis aukšta kokybe. Dauguma medžiagų rūbams atkeliauja iš Italijos – kiekvieną audinį atidžiai renkasi prekės ženklo įkūrėja Aida ir tikina, kad tam negaili nei laiko, nei investicijų.

„Stengiuosi, kad „AiMi“ drabužių modeliai nebūtų pretenzingi, kad neužgožtų moters, o ją papildytų, atskleistų visą grožį. Vadovaujuosi tuo, kad daugiau yra mažiau. Spalvas lemia sezoniškumas, tačiau ar tai būtų vasara ar žiema, spalvos visada buvo ir bus žemiškos, švelnios“,- pasakoja Aida.

Daugiau vakaro akimirkų - DELFI nuotraukų galerijoje:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)