Giedrės ir Augustės duetas ketvirtadienį startavo su kūriniu „Mamai“. Simboliška, tačiau tą pačią dainą G. Balutytė dainavo drauge su Viliumi Tarasovu „Žvaigždžių duetų“ scenoje.

Atlikėja juokavo, jog turėdama galimybę palyginti abu atlikėjus, Vilių ir Augustę, ji scenoje geriau jautėsi greta dukters.

G. Balutytė atskleidė, jog dukrai Augustei, kuri trečiadienį minėjo savo 11-ąjį gimtadienį, dainavimas jau seniai nebėra naujas užsiėmimas. Giedrės vyresnioji atžala dainavimo vaikų studijoje mokosi jau beveik šešerius metus.

„Debiutas pavyko, nors mačiau, jog Augustė labai jaudinosi. Mano abi dukras moko ir mano tėtis, muzikantas ir kompozitorius Giedrius Balutis. Be to, per Kalėdas scenoje debiutavo ir mano mažoji Gabija“, – apie muzikalią savo šeimą pasakojo G. Balutytė.

Anot atlikėjos, jos mama O. Valiukevičiūtė taip pat džiaugiasi, kad abi anūkės turi puikią klausą bei nuo mažens mokosi dainavimo.

Scenoje taip pat pasirodė Eva, Giedrius Leškevičius, Atas, Kafka, Valdas, Rūta Žibaitytė, Eimutis Kvoščiauskas, Rūta Švipaitė, „Fun clock“.

Renginio akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją