Kartais kategoriška, labai tiesmuka, kartais jautri ir subtili Agnė sugeba užkurti tokias diskusijas ir paliesti tokius visuomenei rūpimus klausimus, kad atgarsiai apie tai netyla kelis mėnesius. Po jos atvirų pasisakymų savaitėmis ūžia ne tik internetas, bet ir gyvenimo būdo žurnalai ir televizija.

Kelią į neblėstantį populiarumą stilistė, kostiumų dailininkė, kulinarė, TV laidų vedėja, o dabar mados ir stiliaus portalo redaktorė A. Jagelavičiūtė prasiskynė dalyvaudama pirmajame Lietuvoje realybės šou „Akvariumas“. Prieš daugiau nei 12 metų, būdama dar antro kurso studente, moteris apsigyveno stikliniame name prie „Akropolio“. Nors realybės šou moteriai laimėti ir nepavyko, tačiau ji vienintelė iš šio šou jau daugiau nei dešimt metų mėgaujasi žiniasklaidos dėmesiu ir negęstančios žvaigždės statusu.

Tvirtą charakterį „Akvariume“ pademonstravusi mergina neliko nepastebėta – sulaukė pasiūlymo prisijungti prie „TV pagalbos“ komandos. Moteris yra išbandžiusi ir televizijos laidų vedėjos kėdę. Vedė infošou „Paparacai.lt“, „Žvaigždutės“, pokyčių laidą „Grožio fabrikas“. Šiuo metu užima populiaraus šokių projekto teisėjos kėdę.

Agnė žiniasklaidai yra pasakojusi, kad jau nuo penktos klasės aiškiai žinojo, kad užaugusi studijuos rūbų dizainą ir niekada neplanavusi dirbti televizijoje. Tik pasvajodavo apie vaidmenį kokioje nors meilės istorijoje ar dramoje. Ji yra baigusi kostiumo dizainą bei Vilniaus dailės akademijoje apsigynė tapybos bakalauro diplomą.

Kartą išsiskyrusi, o po to laimingai slapta ištekėjusi, Agnė šiuo metu mėgaujasi santuokiniu gyvenimu su verslininku Mantu Volkumi bei motinystės džiaugsmais. Spalio pabaigoje moteris tapo pirmagimio Leono mama.

Jos išvaizda – ne mažiau spalvinga nei karjera ir asmeninis gyvenimas. Ilgi anglies juodumo plaukai ar plika galva – bet koks Agnės išvaizdos eksperimentas nepalieka abejingų. Visi lieka apstulbę ir tik pritariamai linksi galvomis. „Šiai moteriai tinka viskas“, – po straipsniais portaluose rašo net didžiausi skeptikai komentatoriai. Subtilus skonis, atidumas kiekvienai detalei ir geri genai Agnei leidžia ryškiai spindėti kiekviename elito susibegime. Argi ne fatališka moteris?

Agnės Jagelavičiūtės pokyčiai nuo 2006 metų – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (298)