„Į Meksiką, Cabo kurortą vykau su savo geru draugu, dainininku Mattu Grace‘u. Jis čia atšventė savo gimtadienį. Vykome gerai praleisti laiką ir atsipalaiduoti, - pasakojimą pradėjo 27-erių milijonierius. – Buvome itin gerai nusiteikę, nes oras buvo pasakiškas, nuotaika tiesiog puiki.“

Tačiau gerą nuotaiką aptemdė incidentas su vietiniais mafijos atstovais. Azartiniams lošimams neabejingas A.Perezas su bičiuliu žaidė mėgstamus žaidimus.

„Šalia buvę meksikietiškos išvaizdos vyrai pamatė, kad lošiame didelėmis sumomis. Netrukus susibendravome. Atmosfera buvo draugiška. Tačiau, kaip įtariu, tai buvo tų neaiškių tipų noras susibendrauti ir mus apvogti“, - kalbėjo A.Perezas.

Vėliau įvykiai klostėsi kaip gerame įtempto siužeto filme. Staiga naujieji Aarono ir Matto bičiuliai ėmė vaišinti gėrimais. Kaip įtaria A.Perezas, į vieną iš jų buvo įpilta nuodingų medžiagų, o galbūt net narkotikų.

„Išgėręs vieną iš tų gėrimų staiga pasijutau labai prastai. Manė ėmė pykinti, pasidarė silpna. Nuskubėjau į tualetą, ten kelis kartus apsivėmiau, jaučiausi siaubingai. Šiaip ne taip nuėjau iki savo kambario viešbutyje ir priguliau“, - siaubingą istoriją prisiminė Lietuvoje gerai žinomas amerikietis.

Po maždaug 30 minučių į verslininko kambarį ėmė belstis nekviesti svečiai.

„Iš pradžių beldė tarsi būtų viešbučio administracija – ramiai. Vėliau ėmė belstis intensyviai. Paskambinau į viešbučio registratūrą, pasakiau, kad skubiai atsiųstų apsaugą. Kai atvyko apsauga, nekviestų svečių jau nebuvo“, - prisiminė Aaronas.

Vėliau verslininkas aptarė šią situaciją su viešbučio administracija.

„Tiesą pasakius, mane darbuotojai palaikė šiek tiek naiviu. Nes aš nemaniau, kad man kas nors gali į gėrimą įpilti narkotikų ar kitokių nuodingų medžiagų, o man patikino, kad tai klasikinis atvejis, kai Meksikoje norima ką nors apiplėšti. Mane patikino, kad esu labai laimingas, kad ši istorija baigėsi laimingai“, - pasakojo A. Perezas.

Tiesa, Aaronas patikino, kad ne savo noru pavartojęs užnuodyto gėrimo jis nesijautė labai gerai ir nevadina šios istorijos su itin laiminga pabaiga.

„14 valandų jaučiausi tiesiog tragiškai. Man buvo tai šilta, tai šalta. Ėmiau kalbėtis su savimi. Vienu metu jaučiausi pakylėtas, po kelių akimirkų jau depresuojantis. Žinoma, džiaugiuosi, kad manęs neapiplėšė, bet niekam nelinkėčiau patirti to, ką teko man patirti Meksikoje“, - pasakojimą baigė Aaronas.

A. Perezo ir M. Grace‘o kelionės akimirkos Meksikoje – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)