„Šį raštą gavau kaip tik per vidurį būsimos savo vairuotojos atrankos. Jis mane labai pralinksmino, tačiau kandidatuoti atėjusios blondinės ne juokais pasipiktino – ėmė rautis plaukus, kai kurios liko ir be šinjonų, ir be perukų“, − dėsto su teise vairuoti kuriam laikui atsisveikinęs televizijų laidų vedėjas ir prodiuseris.

Ar atsakys į oficialų raštą, A. Valinskas žada dar pagalvoti, mat šioje situacijoje jis įžvelgia ir tam tikrą užmaskuoto moteriško pavydo pėdsaką.

„Šia istorija akimirksniu susidomėjusi ir raštą pasirašiusi lygių galimybių kontrolierė Agneta Lobačevskytė yra tamsiaplaukė. O aš ieškau vairuotojos blondinės. Gal čia įsijungė slaptas noras atkeršyti dėmesio sulaukusioms šviesiaplaukėms? Galiu nuraminti panelę Agnetą ir atsakingai pareikšti, kad jos atveju padarysiu išimtį. Jei tik nori, ji gali kandidatuoti į šias pareigas – galėtų mane vežiodama pasakoti apie įstatymus ir jų pažeidimus“, − teigia A. Valinskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)