Žinomas vyras prisipažįsta, kad jam kiekviena diena yra kaip gimtadienis ir kasdien norisi džiaugtis, kad dar esi. Gimtadienio diena A. Valinskui yra tik viena iš daugelio švenčių.

„Ko gero, mūsų šeimoje didesnė šventė yra vestuvių metinės ir Ingos gimtadienis. Aš, taip sakant, nesu mėgėjas švęsti savo gimtadienių. Bet kadangi jie vis tiek ateina, negi išvysi lauk, - šmaikštauja televizijos laidos „Auksinis protas“ vedėjas. - Tikrai nesu iš tų, kurie sureikšmina bėgančius metus ir galvoja apie visokias amžiaus krizes. Nereikia analizuoti, kaip gyveni, reikia tiesiog gyventi.“

Per 48 gyvenimo metus A. Valinskas nuveikė išties daug: ilgametė karjera televizijoje, trumpalaikė politikoje, verslas Venesueloje. Tačiau sukaktuvininkas sako sau pavydėtų tik vieno – šeimos.

„Pavydžiu sau šeimos, mylimos moters ir dviejų sūnų. Tai gražiausias dalykas, kokį galiu turėti ir ko daugiau neturėsiu niekada“, - pabrėžia jis.

Tiesa, A. Valinskas išduoda, kad turi dar porą gyvenimo svajonių, kurias norėtų įgyvendinti: „Vis dar svajoju nukeliauti į kosmosą ir susilaukti dukros. Bet manau, kad su kosmosu svajonė yra realesnė.“

Galbūt dukrą galėtų atstoti anūkė? Anūkai, pasak vyro, yra jau kitas lygis. Dabar vaikai tuo ir naudojasi.

„Sūnus išvyko į misiją Vokietijoje ir mums paliko savo šunį. Todėl dabar vieną „anūkėlę“ turime prižiūrėti. Kaip bepročiai vaikštome namuose su keturiais šunimis – du jorkšyrais, lietuviškuoju skaliku ir sūnaus mopsu. Beje, supratau, kodėl mopsus kilmingos moterys nešiodavosi ant rankų – tam, kad šalia būtų kai kas baisesnis už jas“, - juokiasi A. Valinskas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (102)