Ispanijoje gyvenantys Tautvydas (25) ir Paulina Olivia Frukacz (27) vestuvių atšokti atvyko į Lietuvą. Privati ceremonija vyko Sabonių šeimai priklausančioje „Pušų paunksnėje“.

Šią savaitę tai ne vienintelė šventė Sabonių šeimai. Birželio 15-ąją santuokos metines paminėjo ir Arvydas Sabonis su žmona Ingrida. 27-erius metus santuokoje pragyvenusi pora atnaujino santuokos įžadus.

Tautvydas - vidurinysis Arvydo ir Ingridos Sabonių sūnus, kuris krepšinio karjeros siekia Ispanijoje. Ispanijoje augęs T. Sabonis įsirašė savo pavardę ir į Lietuvos krepšinio istoriją – Lietuvos legendos sūnus buvo „auksinės kartos“ su Jonu Valančiūnu priešakyje narys ir su ja iškovojo 16-mečių, 18-mečių ir 20-mečių Europos čempionato aukso medalius bei 19-mečių planetos pirmenybių čempiono titulą.

Tiesa, profesionalo karjera jaunuoliui nesusiklostė: nusprendęs atsisakyti studijų JAV ir žaidimo NCAA čempionate Tautvydas taip ir nepakilo aukščiau antrosios Ispanijos krepšinio lygos.

Enjoying The ☀️

A post shared by Tautvydas Sabonis (@tsabonis22) on Apr 22, 2017 at 8:59am PDT

Great Day In Mallorca With @paulinafrukacz ❤️🐶💯.

A post shared by Tautvydas Sabonis (@tsabonis22) on Nov 20, 2015 at 11:30am PST

Great Day In #Malaga. 🌞😎 Spending It With @paulinafrukacz ❤️🍸

A post shared by Tautvydas Sabonis (@tsabonis22) on May 7, 2015 at 7:35am PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (263)