„Stebiu šią situaciją iš šono ir galvoju... Iš kur pas mus, lietuvius, tiek noro ėstis, replikuoti, įžeidinėti...? Viešai išsakyti savo nuomones, o vėliau ir viešai bartis...“, - rašė verslininkė Daina Bosas.

„Šildytis kitų šlovės spinduliuose“ nuskambėjo išties juokingai, tačiau p. Aleksandrą Pogrebnojų dizaineriai žino ir Paryžiuje, ir Barselonoje... Ko nepasakyčiau apie p. Mantą. Aleksandro rankinių nuotraukos puošia „Vogue“ puslapius... Tačiau, kad Asta Valentaitė yra nuostabi moteris, taip pat abejoti nevertėtų, jos kuriamas stilius mados puslapiuose taip pat atsispindi, galbūt vieną dieną ir ji bus pastebėta, bei papuoš modelius „Vogue“ žurnalams, o galbūt net ir pati puikuosis „Vogue“. Gi visi pradėjo nuo nulio... Nemanau, kad vertėtų čia rietis, geriau išeikit, įkvėpkit gryno oro, lauke toks puikus oras. Gražaus vakaro“, - savo nuomonę išsakė žinomas modelis Rima Triškutė.

Į diskusiją įsivėlė ir pagrindinė jos veikėja Asta Valentaitė, kuri teigė, kad ši situacija jai kelia juoką. „Bet kokia juokinga man ši situacija. Beviltiškai juokingas Pogrebnojus. (juokiasi) Hmm... Reikės pasidomėti draugų, besisukančių mados versle, ir buvusių verslo partnerių Paryžiuje, Maskvoje ar Barselonoje. Įdomu, ar bent vienas iš jų yra girdėjęs apie garsųjį lietuvių dizainerį Aleksandrą Pogrebnojų? Galbūt jau pusę Paryžiaus ar Maskvos fashionistų vaikšto su knygos formos ridikiuliais (juokiasi).

Sulaukusi kritikos iš socialinio tinklapio draugų už tai, kad sureagavo į šią situaciją, Asta rašė, kad žvelgė į situaciją su humoru: „Aš jau tiek visur nutyliu... Šįkart tiesiog su humoru pažvelgiau į šią situaciją ir, beje, nieko blogo mano komentare nepasakyta (ko nepasakyčiau apie tikrai įžeidžiančius Pogrebnojaus komentarus). Gražios ir saulėtos dienos visiems.“

„Aš turiu kitokią nuomonę apie gerbiamą dizainerį, tačiau nutylėsiu. Tokie vyrai neverti pagarbos ir net neverta čia daugiau diskutuoti. Išties žema tokiam „aukšto“ lygio dizaineriui darytis reklamą po mūsų vardais ir šitokiais būdais pelnytis liaudies palankumą... Palinkėsiu jam tik sėkmės“, - tęsė savo kalbą A. Valentaitė.

„Ir negana to... Tik nevykėliai vyrai gali šitaip viešai įžeidinėti moterį! Ir jūs jį palaikote? Šitokiu savo poelgiu jis tik parodė savo žemą lygį. Ar jūs bent kada esate girdėję viešas mano replikas ar įžeidinėjimus kitam?“, - kitame komentare rašė A. Valentaitė.

„Astą nepelnytai įžeidė. <...> Ir pastoviai turi būti kažkodėl kalta, kad yra graži... O vyrai gali vienas su kitu rietis, jų dalia kariauti už savo teritorijas. Mantai, išgerk vitaminų ir pirmyn“, - ragino M. Petruškevičių apsiginti burleskos šokėja Eglija Vaitkevičė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (538)