A. Landau anksčiau jau buvo atlikta nosies korekcija, chirurgų sutvarkyta atlėpusių ausų problema bei padidintos krūtys.

Nors dažnas vis dar stebisi, kaip moteris gali sau leisti tokią prabangą, A. Landau ne kartą yra atkirtusi, jog užsidirba iš žmonių kvailumo. Be to, dabar ji – ir Italijoje karjeros siekiantis modelis.

„Mano piniginė yra mano piniginė, todėl aš galvoju, kad nėra svarbu, ką aš darau. Jei visiem taip labai įdomu, tai paskutinius pusantrų metų dirbu modeliu ir save taip realizuoju bei, aišku, užsidirbu pinigų. Taip pat užsidirbu ir iš televizijos. Nors ir žmonės nekenčia manęs, bet vis tiek jie žiūri ir komentuoja, jiems tai įdomu ir aš užsidirbu, taip sakant, iš jų kvailumo. Atsiprašau už tokius žodžius, bet žmonės reiškia neapykantą, o aš iš to užsidirbu, tai tegu“, – DELFI yra pasakojusi A. Landau.

Labas rytas, na ka važiuojam tvarkyti reikalus😁😁😁 #busygirl #sportlook #moodyblonde

A photo posted by Agness Landau (@agnesslandau) on Apr 8, 2016 at 4:43am PDT

Kai mudvi nežinome ka atsakyti 😉💋

A photo posted by Agness Landau (@agnesslandau) on Apr 7, 2016 at 9:16am PDT

#agentprovocateur ❤️ #shooting #blondemodel #backstage

A photo posted by Agness Landau (@agnesslandau) on Mar 30, 2016 at 4:24am PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (333)