Apdovanojo geriausias

Balandžio 7-ąją Vilniuje vyko modelių atranka, kurioje specialiai konkursui buvo atrinktos 13-a 5-erių – 8-erių metų amžiaus ir 13-a 9-erių - 14-os metų merginos. „Vykusiame konkurse merginos atliko prisistatymus, demonstravo savo sukurtą stilių, talentus ir buvo išrinkta pati geriausia. Viena nugalėtoja tapo iš jaunesniųjų grupės, ir viena – iš vyresniųjų. Taip pat išrinktos ir antroji, ir trečioji vieta, išrinktos ir talentingiausios, fotogeniškiausios, stilingiausios merginos“, - pasakojo viena konkurso organizatorių Aistė Karanauskytė.

Konkurso organizatorės – merginų grupės „Vyšnios“ narė Aistė Karanauskytė ir renginių organizatorė Simona Jankauskienė – internautus prieš konkursą kvietė išreikšti savo nuomonę specialiame balsavime. Jo metu dar iki konkurso buvo renkamos dvi daugiausiai internautų simpatijų sulaukusios merginos. Nugalėtojas pradžiugino svarbus titulas ir specialios dovanos.

„Kiekvienais metais konkursas sulaukia vis daugiau dėmesio. Kai konkursą organizavome pirmą kartą, dalyvavo 14 dalyvių, antrame sulaukėme 16-os. Šiemet apdovanojome daugybę merginų, jos įvertintos labai atsakingai. Komisijai tai nebuvo lengvas uždavinys“, - pasakojo vaikų ir jaunimo mados studijos „Mpodiumas“ vadovė A. Karanauskytė.

Vertino pirmą kartą

Muzikinių TV projektų dalyvis Audrius Janonis atskleidė komisijos nariu tokiame konkurse buvęs pirmą kartą. Vaikinas sakė neturintis patirties vertinti įvairius kitų gebėjimus, tačiau, kaip pats pasakojo, jam tokia patirtis patiko.

„Daug gražių ir talentingų mergaičių, visos jos vertos nugalėtojos vardo, tad sunku buvo išrinkti laimėtojas kiekvienoje kategorijoje, teko nemenkas uždavinys“, - kalbėjo Audrius.

Pasiteiravus, ar nesibaimino nuvilti konkurso dalyvių, Audrius tikino, kad baisu nebuvo, tačiau, anot jo, sunkumų iškilo, mat kiekviena mergina turėjo savybių, vertų pagyrimų.

„Viena puikiai atrodo nuotraukose, kita - visiškai nebijo komisijos ir elgiasi kaip žuvis vandenyje. Dar kita - labai talentinga ar charizmatiška. Išskirti vieną buvo sudėtingiausias darbas“, - pasakojo dvi savo dainas renginio metu atlikęs A. Janonis.

„Kartu su mergaitėmis padainavom ir pašokom. Po konkursinės dalies jos atrodė besijaudinančios dėl rezultatų, dėl to stengiausi jas šiek tiek atpalaiduoti nuo minčių apie konkursą. Šokome, dainavome, žodžiu, linksmai praleidome laiką. Aš Visada gerai sutardavau su vaikais, ne vieną vasarą prižiūrėjau savo pusseserę ir pusbrolį. Todėl jau ir pats susimąsčiau apie savo vaikus“, - atskleidė A. Janonis.

Tiesa, pasirodymą renginio metu surengė ir merginų grupė „Vyšnios“, taip pat pasirodė ir „Saulės šokių studijos“ šokėjos. „Sinsay“, „Takko fashion“ ir „Tavi Fashion“ kolekcijas pristatinėjo A. Karanauskytės modeliai. O pačios dalyvės savo stilių kūrė „Lindex“ ir „Reserved“ parduotuvėse.

„Mini Model Look 2017” titulų laimėtojos:

Nugalėtojos: Amelija Krutko ir Sofija Solodkinaitė;

I-oji vieta - Kotryna Lisovskaja ir Barbora Butkevičiūtė;

II -oji vieta Agata Milto ir Patricija Samėnaitė;

Fotogeniškiausių modelių titulai - Gabrielei Juknevičiūtei ir Gretai Irenai Davidavičiūtei;

Stilingiausieji modeliai Kamilė Juknevičiūtė ir Gustė Petkevičiūtė;

Talentingiausiomis išrinktos Polina Vasiljeva ir Kamilė Poviliauskaitė;

Publika simpatijų titulas skirtas Augustei Zinkevičiūtei ir Evai Petkevičiūtei.

A. Karanauskytės vaikų ir jaunimo mados studijos „Mpodiumas“ prizas – kelialapis į mergaičių vasaros stovyklą „Podiumas“ atiteko Evai Petkevičiūtei ir Augustei Zinkevičiūtei. Nugalėtojos buvo apdovanotos specialiais „Klipshop“ prizais.

„Labai stengėmės, kad neliktų nė vienos neapdovanotos ar nuskriaustos. Visos gražuolės buvo apdovanotos įvairiais titulais ir dovanomis. Rinkome ir gražiausią žvilgsnį, šypseną, ir elegantiškiausias merginas“, - kalbėjo A. Karanauskytė.

Ji pasakojo, kad vienu metu merginos podiumu žingsniavo po dvi. Vienas iš jaunesniųjų kategorijos, kita – iš vyresniųjų. Taip sutapo, kad abi pagrindinės nugalėtojos, ir jaunoji, ir vyresnioji, podiumu ėjo kartu.

Tiesa, modelius vertino žinomų žmonių komisija: muzikinio projekto „Muzikinis iššūkis“ dalyvis Audrius Janonis, tituluota gražuolė Greta Mikalauskytė, plaukų stilistai Mantas Tautvaišas ir Vladislavas Žukovas, dizaineris Tomas Avižienius, grupės „Vyšnios“ narė Sandra Navickaitė, Raimonda Truskauskaitė, „Rūta model management" agentūros atstovė, „Mini Model Look 2016” nugalėtoja Luka Jurkauskaitė ir kiti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)