„Aš maniau, kad pirmas pradėsiu šį dalyką Lietuvoje. Bet, kaip matau, jau pavėlavau, - juokėsi prie socialinės akcijos prisijungęs Sezzy. - Manau, tai yra geras būdas reklamuot tokias akcijas ir žmonės, kurie gali aukot, turi tai padaryt. Tokie žmonės kaip mes, turi skleisti šią žinią per pasaulį. Aš jau paaukojau lėšų.“

Sezzy

Didžėjus Sezzy „Ledinio vandens kibiro“ iššūkį metė „radistams“  Rolandui Mackevičiui, Jonui Nainiui-Jovaniui ir Donatui Montvydui.

„Ledinio vandens kibiro“ idėją palaiko ir krepšininkas Jonas Valančiūnas. Sportininkas nepabijojo mesti iššūkį Arvydui Saboniui, Šarūnui Marčiulioniui ir Juozui Petkevičiui.

Iš krepšinio pasaulio „Ice Bucket Challange“ jau išbandė Martynas Pocius ir Donatas Motiejūnas. Pastarasis iššūkį metė humoristui Mantui Katleriui.

Mantas Katleris

Išradingai save nufilmavęs Mantas socialiniame tinkle patalpino įrašą, kuriame jis savo grožybes dengia tik kojine.

M. Katleris „Ledinio vandens kibiro“ iššūkį nepabijojo mesti besilaukiančiai Agnei Jagelavičiūtei. Manto vaizdo klipą galite pamatyti čia.

Šios akcijos principas labai paprastas. Garsenybės meta iššūkį trims kitiems garsiems žmonėms, kurie turi sau ant galvos užsipilti ledinio vandens kibirą, šiukšlių dėžę ar puodą. Socialine akcija tikimasi surinkti kuo daugiau aukų kovojant su onkologinėmis ligomis ir išsėtine skleroze.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (110)