Tėvai sūnų pavadino Leonu.

Nėštumas netgi nesutrukdė A. Jagelavičiūtei imtis naujos verslo idėjos – moteris įkūrė ir ėmė vadovauti stiliaus konsultacijas teikiančiam interneto portalui. Būdama aštunta mėnesį nėščia ji netgi atšoko savo bičiulių Ramunės Piekautaites ir Kęstučio Verslovo vestuves. Stilistė kūdikio laukimo laikotarpiu taip pat lankėsi renginiuose, vakarėliuose, kuriuose aplinkinius ne kartą nustebindavo savo gebėjimu puikiai maskuoti apvalėjantį pilvą.

Rugpjūčio pradžioje moteris tapo masažo salonų tinklo reklamos veidu – Gedimino Žilinsko fotosesijoje įsiamžino vilkėdama tik apatiniais.

Agnė Jagelavičiūtė (G. Žilinsko nuotr.)

Žiniasklaidos itin mėgstama pašnekovė nėštumo metu vengė klausimų apie būsimą šeimos pagausėjimą ir netgi drausmindavo žurnalistus, panorusius pasmalsauti apie kūdikio lytį ar nėščios moters savijautą.

Žinia apie tai, kad garsi moteris laukiasi laukiasi pirmagimio Lietuvą apskriejo balandžio pabaigoje.  Šią žinią tada patvirtino ji pati: „Taip, aš laukiuosi. Ir tai viskas, ką reikia žinoti visuomenei“, – išsamius komentarus įvairiomis temomis dalijanti Agnė tąkart nedaugžodžiavo.

A. Jagelavičiūtė su verslininku Mantu Volkumi susituokė 2013 m. gruodžio mėnesį. Slapta tuoktuvių ceremonija įvyko Kėdainiuose, vyro gimtinėje. Tai jau antroji A. Jagelavičiūtės santuoka. Su verslininku Vytautu Martinaičiu ji santuokoje išgyveno pusantrų metų. Po to Agnė šiltus jausmus ketverius metus puoselėjo teatro režisieriui Oskarui Koršunovui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (348)