„Gerai, o dabar tiesiai šviesiai. Leonas Jagelavičius, 35 metų, nuostabus šeimos vyras, mylintis tėtis, sveikas, drąsus, kūrybingas žmogus. O, deja, ir verslininkas buvo
byta
per galvą pamokytas, jog reikia mokėti duoklę nesispyriojant, kad kiti neabejotų. Niekas jo užmušti nenorėjo. Tik truputį netyčia persistengė. Ir štai, tu atostogauji su tėčiu, miela Neringa Šiaudikyte, o aš jo neturėjau. Aš niekada nesupažindinsiu su savo sūnumi ir jau dvidešimt metų Kalėdas sutinku be jo. Ir dabar tu man paaiškink, kad „šūdmaišis juk čia ne prie ko“. Ir kad labai smagu žavėtis grupės draugių rankinėmis, pirktomis už vaikų ašaras.  U****s jūs, net ne žmonės, aš jums pasakysiu. Ir bėkit į teismą visu būriu su šūdais ir maišais“, – socialiniame tinkle „Facebook“ rašė A. Jagelavičiūtė.

Tiesa, dar prieš Agnei viešai prabylant apie savo tėtį, visuomenės pasipiktinimą sukėlė informacija internete. Skelbta, neva merginos iš grupės „Naujos pupytės“ bendrauja su nusikalstamo pasaulio atstovais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (428)