Pastaroji savo paskyroje feisbuke pasiskundė, jog „Rimi“ pirko „gurmaniškas bulves“, kurių kaina – 3 eurai už kilogramą, tačiau jos buvo supuvusios. Kritikos kliuvo ir „Maximai“.

Tuo tarpu baleto meistras Nerijus Juška prekybos centre „Rimi“ nufotografavo supuvusius agurkus ir pajuokavo: „Visi skubam į „Rimi“. Pelėsiniai agurkai – pigesni“.

DELFI susisiekus su „Rimi“ viešųjų ryšių vadove Giedre Bielskyte, ši teigė labai apgailestaujanti dėl nemalonios pirkėjų patirties.

„Visas daržoves, gavę iš tiekėjų, patys perrankame. Ypač svarbu perrinkti ankstyvąsias daržoves, kurios deja, bet genda daug greičiau nei įsibėgėjus jų sezonui. Deja, bet pasitaiko, kad nekokybiški produktai patenka į lentynas. Lygiai taip pat ir jau lentynose esančius produktus kiekvieną dieną perrenkame, tačiau vieni darbuotojai į šį darbą žiūri labai atsakingai, kiti – ne taip atsakingai. Dar kartą atsiprašau pirkėjų dėl nekokybiškų produktų, ir tikiu, kad kitas apsipirkimas mūsų parduotuvėje bus daug malonesnis“, – sakė G. Bielskytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)