Kokia yra mėgstamiausia vakarėlių spalva net ir vasarą? Turbūt nesunku atspėti, kad juoda. Atrodytų, kiek galima, juk ir žiemą ją nuolat dėvim. Tačiau ne viskas, kas juoda, yra nuobodu, monotoniška ir be charakterio. Ypač, jei yra šie trys ingredientai: dekoltė ir šiek tiek daugiau įdegusios odos, nėriniai ir ryškios lūpos.

Klubinėtojai

Vienspalvis audinys ir vasariškos spalvos – dar vienas stilingas sprendimas. Labiausiai rekomenduočiau baltą spalvą, ji atrodys išskirtinai, puikiai tinka ir brunetėms, ir šviesiaplaukėms bei pabrėžia įdegusį kūną.

Klubinėtojai

Tendencijos pritaikymas – dar viena vakarėlių aprangos kryptis, kurią lengvai galite pritaikyti šeštadienio vakarą. Viena ryškiausių ir seksualiausių šio sezono tendencijų – lovos, kai dienos ar vakaro aprangoje naudojami pižamos ar naktinių audiniai bei siluetai. Puikus pritaikymas – seksualius apatinius primenantis suknelė.

Klubinėtojai

3 Agnės patarimai stilingoms panteroms:

Juodą spalvą galite paįvairinti puikiu įdegiu ir ryškiais akcentais.

Jei renkatės kuklesnius drabužius, nepamirškite aksesuarų.

Tobulai sutvarkyti plaukai – didelis koziris norint atkreipti į save dėmesį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)