3 mėnesiai intensyvaus sporto ir subalansuota mityba. Štai ir visa stulbinančių A. Adamovič kūno pokyčių, kurių nuotrauką paviešino feisbuko paskyroje, priežastis.

Paviešinti tokią nuotrauką, kokią penktadienio popietę paviešino Anžela, išdrįstų ne kiekvienas. Tačiau garsi moteris tvirtina tą daranti tam, kad savo pavyzdžiu įkvėptų kitus. Ir šįkart – nebaisūs jokie pikti liežuviai.

„Niekada nebuvau stambi, tačiau jei liekna – nereiškia, kad graži. Mano tikslas nėra sulieknėti, veikiau priešingai – priaugti kelis kilogramus ir, žinoma, patobulinti kūno linijas.

Svarsčiau, ar šią nuotrauką viešinti dėl piktų liežuvių. Dažniausiai visi bijo parodyti, kokie iš tikrųjų yra ir internete viešina patobulintas nuotraukas, fotošopu padailintus kūnus, o kaip yra iš tikrųjų?

Aš tobulėju ir nesigėdiju to parodyti. Užsienyje žmonės atviriau žiūri į tokias nuotraukas, tokiu būdu motyvuoja kitus. Aš taip pat norėčiau, kad kuo daugiau žmonių save mylėtų ir tuo pačiu tobulėtų“, – DELFI pasakojo A. Adamovič.

Pasiteiravus, kokias treniruotes dažniausiai atlieka, atlikėja sakė neapsiribojanti vien svorių kilnojimų.

„Keturis kartus per savaitę darau treniruotes su svoriais, 1 kartą – tempimo pratimus, po kurių einu į sauną. Ir dar 1 kartą per savaitę apsilankau kalanetikos treniruotėje“, – pasakojo A. Adamovič.

Ne paslaptis, kad A. Adamovič noras visapusiškai sustiprėti peraugo į šį tą daugiau nei reguliarius apsilankymus sporto salėje.

5-6 kartus per savaitę sporto klube prakaitą liejanti atlikėja savo įspūdžiais ir progresu dalijasi savo antroje feisbuko paskyroje „Gyvenk sveikai su Anžela Adamovič“. Joje – ne tik nuotraukos iš treniruočių ar figūros pokyčiai, bet ir daugybė idėjų, kaip gi sveikai ir skaniai maitintis.

Tarp didžiausių socialinių tinklų fitneso žvaigždžių maisto fotografavimas – įprastas dalykas, padedantis sekėjams pasisemti minčių, kaip sveikai užkandžiauti, kokius patiekalus rinktis pusryčiams, pietums ar vakarienei.

Tuo mielai užsiima ir Anžela. Ji neretai aprašo, ką valgė prabėgusios dienos metu, pasidalija mitybos racioną atspindinčiomis maisto nuotraukomis. Jos lėkštėje – įvairios kruopos, vaisiai, maistinga žuvis, baltymų gausūs pieno produktai.

Daugiau A. Adamovič nuotraukų:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (69)