„Tikrai nesigailiu, kad jubiliejų švenčiu scenoje. Aš negeriu, nerūkau. Man geriausia šventė yra dainuoti, - naujienų portalui DELFI sakė jubiliatė. - Esu laiminga, kad dar galiu koncertuoti, turiu pasirodymų, publikai galiu dovanoti gerų emocijų.“

Kaip ir kiekvienai moteriai, taip ir B. Dambrauskaitei amžius yra gana nemaloni tema. Todėl moteris stengiasi tiesiog propaguoti sveiką gyvenimo būdą, daug judėti, juoktis, bendrauti su jaunimu, kuris padėtų pamiršti tikrąją gimimo datą.

„Apie metus nenoriu net kalbėti. Jaučiuosi tikrai ne 70. Žinoma, kai pradedi galvoti apie savo amžių, darosi baisu, todėl stengiuosi negalvoti ir apie tai nekalbėti, - neslepia atlikėja. - Stengiuosi daug džiaugtis ir juoktis, atsiriboti nuo neigiamų emocijų.“

Paklausta, ar atsigręžusi į savo nugyventus metus ji dėl ko nors gailis? Legendinė atlikėja prisipažįsta, kad į praeitį niekada nesižvalgo ir stengiasi gyventi tik ateitimi.

„Aš dabar gerai gyvenu ir galvoju tik apie rytdieną. Užveriu savo nugyventus gyvenimo puslapius. Niekada nevartau albumų, nesu nostalgiška, nemėgstu prisiminimų“, - sako ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)