"Šiuo metu esi Palangoje, čia daug prisnigę. Kieme reikia kasti sniegą. Vat tokios ir nuotaikos", - juokėsi S. Povilaitis.

Paklaustas, kaip dainininką pasiekė žinia apie prezidentės sveikinimą, S. Povilaitis prisipažino apie tai išgirdęs iš žiniasklaidos. "Sakė ir per radiją sveikinimą skaitė, tačiau aš neišgirdau. Žinoma, man labai smagu, ką ir besakyti", - DELFI sakė sukaktuvininkas.

Gimtadienius nebent ekspromtu švęsti mėgstantis maestro turi ir savotišką tradiciją - skanius gimtadienio pietus, kuriais jį palepina žmona.

Nepaisant to, kad į pasą vienas garsiausių Lietuvos estrados dainininkų žvalgytis nemėgsta, tačiau stebisi, kaip greitai lekia laikas. S. Povilaitis neslėpė, kad energijos ir jaunatviškumo jam suteikia geros emocijos, patirtos scenoje.

Maestro kovo mėnesį 50-metį scenoje paminės didžiausiose šalies salėse su Kauno bigbendu ir Šiaulių kameriniu orkestru. Po šio turo S. Povilaitis užsiminė norėtų pasidovanoti sau kelionę į šiltus kraštus. "Tailando ir Meksikos aplankyti nenorėčiau. Ir taip jau per tiek metų prisiskraidęs per gyvenimą. Norėčiau, kad skrydis tilptų į keturias valandas. tad gal Turkija bus pats tas", - sakė atlikėjas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (106)