DELFI kalbintas vyras teigė, kad didelių gimtadienių iškilmių neplanuoja. „Tai daugiau Magdutės šventė nei mano. Man tai ką, eilinis gimtadienis“, – kalbėjo verslininkas. A. Bosas nežada švęsti gimtadienio ir savaitgalį, mat laukia draugo 50-mečio šventė.

Pasiteiravus, kokią dovaną vyrui įteikė žmona Daina, A. Bosas teigė, kad jo sutuoktinė jam yra pati didžiausia dovana. Vyras džiaugėsi, jog iš pat ryto jį pasveikino duktė. „Dukrytė iš ryto įteikė man piešinuką. Nupiešė tėtį, mamą tarp medžių“, – kalbėjo A. Bosas.

Vyras teigė neturintis tradicijos gimtadienio proga sau pasidovanoti dovaną. A. Bosas tikino perkantis daiktus tada, kai jų reikia. Sau gimtadienio proga verslininkas palinkėjo sveikatos: „Aš viską turiu. Svarbiausia, kad šeima būtų sveika, linksma, geros nuotaikos.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (122)