"Kasi būdavau vaikas, būdavo tokie pageidavimų koncertai per radiją, ten visada skambėdavo tokia daina "50 metų - tai labai mažai". Kai klausydavau, galvodavai kaip tai mažai? Tai yra labai daug! Bet kai ateina tiek... Aš kažkaip nelabai to suvokiu, anksčiau atrodė, kad tas amžius bus visai kitoks. Gyvenimo pagal tai nematuoji, matuoji pagal tai, kaip jautiesi, ką esi nuveikęs, ką dar planuoji nuveikt . Nes paprasstai gyvenimą matuoji siekiais, svajonėmis. Tas skaičius gal taip įspūdingai atrodo, bet jis nieko nekeičia. Jis tiesiog byloja, kad kol aš gyvenau, tai Žemė aplink Saulę apsisuko 50 kartų", - sako A. Mamontovas.

Sulaukęs komplimentų dėl jaunatviško stiliaus, dainininkas tikino, jog turi prastą skonį, todėl atrodo jaunai. Taip pat jis atskleidė, jog dar nesulaukė sveikinimų iš savo šeimos, nes ryte paliko miegančius, o geriausia dovana jam, kaip ir bet kuriam kitam atlikėjui, būtų, jei į jo koncertus ateitų pilnos salės gerbėjų.

Taip pat konferencijos metu A. Mamontovas atskleidė per gimtadienius turintis vieną bjaurų įprotį ir teigė svajojantis apie tai, kad žmonės vieni su kitais bendrautų kur kas dažniau nei tik per sukaktis.

Visą pokalbį su gimtadienį švenčiančiu Andriumi Mamontovu galite pamatyti čia:

Beje gimtadienio dieną neįprastą dovaną A. Mamontovui įteikė ir prezidentė Dalia Grybauskaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)