Mados guru savo asmeninę šventę paminėjo sostinės kavinėje "Glory Bar", į kurią antradienio vakarą su glėbiais gėlių ir dovanų skubėjo artimiausi J. Statkevičiaus bičiuliai ir artimieji.

Pirmoji į gimtadienio šventę atėjo Juozo mama, ponia Vanda. Savo sūnui 45-ojo gimtadienio proga ji iškepė jo mėgstamą tortą. DELFI naujienų portalui moteris prisipažino šiek tiek besijaudinanti prieš tokį sūnaus jubiliejų. Paklausta, ko savo mylimai atžalai palinkėtų gimtadienio proga, ponia Vanda nedvejojo: "Meilės".

J. Statkevičiaus gimtadienio šventės akimirkos - DELFI galerijoje:

"Nemėgstu gimtadienių, bet šiemet - jubiliejus. Supratau vieną dalyką, jei nori prisiminti šventę, ją reikia švęsti. Aš daugybės savo gimtadienių neprisimenu. Bet puikiai prisimenu Dalios (Ibelhauptaitės, - DELFI) man organizuotą gimtadienį cirke. Šiemet jį man suorganizavo bičiuliai, nors ir nenorėjau, tačiau susikviesiu visus savo draugus ir švęsime kartu, - DELFI naujienų portalui prisipažino J. Statkevičius. - Moku saugoti draugus, visuomet ieškau kokybiško bendravimo. Man draugas gali būti žmogus, kuris kažkada, kai labai reikėjo, padėjo ką panešti, draugas gali būti ir turtingiausias Lietuvos žmogus. Neskirstau savo draugų į svarbius ir nesvarbius pagal jų turtinę padėtį. Draugai yra draugai. Paprastas žmogus kartais gali padaryti labai daug dėl manęs ir toks darbas kartais daug vertingesnis nei turtuolio mostas. Svarbiausia, koks yra žmogus."

Prieš gimtadienio puotą DELFI paklaustas, kokia dovana jubiliejaus proga jį labiausiai pradžiugintų, J. Statkevičius liko kuklus: "Didžiausia dovana yra dėmesys. Mėtyti pinigus dovanoms... Vieni atsineš butelaitį, kiti – gėlių, bet tuomet reikės galvoti, kur jas dėti... Svarbiausia ir didžiausia dovana – jų laikas, dėmesys ir gera nuotaika. Žmonės, ateidami į mano šventę, galvoja, kaip pasipuošti, jie stengiasi būti pasitempę. Man visa tai nereikalinga ir nesvarbu, tačiau džiaugiuosi galėdamas sukurti jiems progą pabūti gražiais ir elegantiškais. Dovanos man tikrai nėra reikšmingas dalykas. Didžiausią dovaną man jau padovanojo Dievas, o aš tik džiaugiuosi, kad tiek daug gerų žmonių mane supa."

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (271)