J. Anusauskienė juokavo, kad mieliau per gimtadienį dirbtų, tačiau draugai to tikrai neleis. "Manau, kad šventė bus ne tik gimtadienio dieną, bet ir savaitgalį. Laukia jaukus gimtadienis draugų rate", - DELFI kalbėjo J. Anusauskienė.

J. Anusauskienės dukra Evelina Anusauskaitė-Young su vyru šeimyninę laimę kuria Amerikoje. Tačiau Jurga su dukra bendrauja bene kiekvieną dieną - kartu geria kavą, per Velykas abi dažė kiaušinius.

"Jei žmonės yra artimi, atstumas jiems netrukdys bendrauti. Ne išimtis ir gimtadienis. Vaikai mane pradžiugina staigmenomis. Niekada nežinau, koks scenarijus manęs laukia gimtadienio dieną. Jie labai kūrybingi, galima tikėtis bet ko. Praėjusiais metais man buvo pasakytas tik laikas ir renginio trukmė, aprangos kodas. Prie namų laukė angliško stiliaus automobilis, kuris mane visą dieną vežiojo po mėgstamiausias vietas. Evelinai siunčiau nuotraukas iš skirtingų Vilniaus vietų", - praėjusio gimtadienio šventę prisiminė J. Anusauskienė.

J. Anusauskienė teigė, kad yra iš tų žmonių, kurie gyvenime nori pasiekti labai daug ir niekada nesustoja. Moteris neslėpė turinti įvairiausių svajonių, tačiau apie jas garsiai nenori kalbėti.

Visuomet puikiai atrodanti J. Anusauskienė tikino, kad savęs nevaržo, jokių dietų nesilaiko ir valgo tai, ką nori. "Valgau labai daug. Paskutinį kartą valgau naktį. Niekada gyvenime nesilaikiau dietų, tačiau nuolat sportuoju. Mano manymu, svarbiausia, kad žmogus būtų susitaręs su savimi. Kartais man tas nepavyksta, tuomet turiu rimtų pokalbių su savimi (juokiasi)."

Iš pat ryto J. Anusauskienę pasveikino dukra Evelina. Dainininkė mamai padarė vaizdo klipą iš šeimos nuotraukų. "Dukrytės sveikinimas. Tiesiog neturiu žodžių! Kas nors padovanokite nosinę ašaroms braukti!", - rašė prie video J. Anusauskienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)