Vilniaus gatves praskriejus motociklu, Akvilė buvo pakviesta į prancūzų kalbos pamoką. Linksmybės ir išbandymai tęsėsi ir toliau. Merginos nuvyko į Vilniaus centre esančią prancūzišką kavinukę, kur skanavo prancūziškus užkandžius.

Tuomet veiksmas persikėlė į šokių studiją, kurioje ir vėl puikiai atsiskleidė šventės tema. Merginos išmoko šokti burleską, žymiausią Mulen Ružo šokį.

Tą dieną jas lydėjo ir dar daugybė pramogų, privertusių visas garsiai juoktis ar iš jautrumo nubraukti ašarą. Pasitelkus apgaulę ir gerokai suklaidinus Akvilę, pavyko sukurti neįtikėtinai smagią šventę.

Finaliniu mergvakario akcentu tapo Akvilei visų bičiulių įteikta dovana – pasas ir skrydžo bilietas. Kaip pati Akvilė užsiminė, tai buvo viena didžiausių jos svajonių, apie kurios išsipildymą ji net nedrįso pasvajoti.

„Pasirodo, svajonės pildosi!” – braukdama džiaugsmo ašarą tvirtino Akvilė.

Merginos pasidalino įsimintiniausiomis mergvakario akimirkomis:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)