Prieš patekdamas į realybės šou „Dangus“ 2005 metais, V. Baumila jau buvo pradėjęs savo muzikinį kelią pasivadinęs pseudonimu Ozonas.

Vis dėlto, duris į pramogų pasaulį jam atvėrė būtent puikių reitingų šou. Nors „Dangaus“ Vaidas ir nelaimėjo (finale liko trečias), šiandien jis – vienas ryškiausių ir vis dar muzikinę veiklą tęsiančių realybės šou dalyvių.

Po pirmojo šou praėjus trejiems metams, Vaidas ir vėl bandė laimę televizijoje – LNK muzikiniame šou „Žvaigždžių duetai 2“ pasirodė su scenos partnere, verslininke Violeta Buožyte.

2009 m. Vaidą žiūrovai išvysti galėjo ir projekte „Žvaigždžių duetai 3“ – tąkart ant scenos jis lipo kartu su verslininke Daura Zenkevičiūte.

Per daugiau nei 12 metų trunkančią muzikinę karjerą Vaidas įrašė tris solinius albumus, o 2015 m. kartu su atlikėja Monika Linkyte išbandė ir „eurovizinę“ sceną.

Vis dėlto, ne ką mažiau dėmesio nei muzikinė veikla sulaukia Vaido išvaizdos pokyčiai. Juk nuo „Dangaus“ laikų jis pastebimai išgražėjo. Atlikėjas niekada neslėpė, kad jo išvaizdą tobulino ir plastikos chirurgai – 2008-aisiais jam buvo atlikta žandikaulio operacija, kardinaliai pakeitusi jauno atlikėjo bruožus.

„Žandikaulio operacijos radikaliai pakeičia išvaizdą. Kartais žmonės netgi nesupranta, kas tame veide pasikeitė. Klausia: „Ką pasidarei? Barzdą užsiauginai? Apsikirpai? Atrodai kažkoks kitoks“, – dar 2013 m. apie žmonių reakcijas portalui DELFI pasakojo V. Baumila.

Jūsų dėmesiui – V. Baumilos išvaizdos pokyčiai nuo 2005 metų:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (83)