Gražuolė G. Alijeva pasakojo, kad gimtadienius kasmet pamini paprastai – su artimiausiais draugais ir šeima.

„Paskutinius porą metų ypatingai nešvenčiau, tačiau visada paminime. Visada stengiuosi susitikti su artimiausiomis draugėmis, šeima ir paminėti pakeliant taurę šampano bei suvalgant gimtadienio tortą, tačiau šiemet tikrai nešvęsime, nes tai nėra jubiliejus. “, - DELFI sakė moteris.

Gimtadienio išvakarėse G. Alijeva susilaukė daugybės sveikinimų, kurie ir toliau tęsėsi nuo ankstaus ketvirtadienio ryto. Moteris džiaugiasi, kad ją prisimena ir pasveikina tie žmonės, su kuriais ji matėsi ir bendravo senokai.

„Jau vakar nuo 12 valandos nakties visi pradėjo sveikinti. Labai smagu, kad prisimena tie žmonės, su kuriais seniai bendravau ar mačiausi. Dėmesys ir visų geri linkėjimai man kelia nuotaiką“, - kalbėjo jubilijatė.

Paklausta, kas moteriai yra geriausia dovana, ji akcentavo šeimą. Gražuolė TV laidų vedėja DELFI sakė, kad jai laimė nėra materialūs dalykai.

„Didžiausia dovana man yra tai, kad visa šeima yra kartu – vaikai, vyras ir seneliai šalia“, - sakė G. Alijeva

„Man kartais gėda ir Dievulio prašyti ko nors, nes iš tikrųjų turiu viską, ko galima norėti ir dar pridėta man: ir vaikai sveiki, ir vyras šalia. Na, o materialūs dalykai yra mano pačios siekiamybė, kurią tiesiog reikia uždirbti. Tačiau tikra laime, mano galva, yra ne materialiuose dalykuose“.

Neseniai į televizijos eterį sugrįžusi moteris sakė turinti daug tikslų ir norų, tačiau jos prioritetas kol kas yra du mažamečiai vaikai.

„Minčių, siekių ir norų atsiranda metams bėgant. Kol kas apie tai dar nesusimąsčiau. Dabar man svarbiausi yra vaikai ir jų gerovė, juk mano Emiliukui tik metai ir šeši mėnesiai. Apie save galvosiu vėliau, - kalbėjo moteris. - Žinoma, negali užsidaryti namuose, tačiau viską reikia derinti su vaikučiais. Jeigu gausiu daugiau pasiūlymų televizijoje, tai be jokios abejonės juos priimsiu ir namuose nesedėsiu. Poreikis bendrauti, išeiti į visuomenę tikrai yra. O vyras mane visada palaiko“.

G. Alijeva gimtadienio proga sau linkėjo sveikatos, vidinės dvasinės ramybės ir stiprybės. Kaip ji pati minėjo, šis gimtadienis yra kitoks visi, buvę prieš tai.

„Šiemet mano gimimo diena yra kiek kitokia.Visi buvom labai artimi, pas mus gedulas, o ne kažkokios šventės“.