Praėjus lygiai metams, sunku nepastebėti akivaizdžių širvintiškės pokyčių. Vilniaus Juozo Tallat-Kelpšos konservatorijos auklėtinė televizijoje pasirodė rudomis garbanomis, tačiau netrukus po pergalės ji tapo ryškia ir drąsia mėlynplauke.

Į projektą mergina žengė būdama vos septyniolikos, tik prieš tiesiogines transliacijas ji sulaukė pilnametystės, o šį rudenį švenčia devynioliktąjį gimtadienį.

Gimtadienio dieną su DELFI kalbėjusi mergina neslėpė pakilios nuotaikos ir prasitarė, kad šventė prasidėjo vos laikrodžiui išmušus vidurnaktį. „Švenčiu su Pauliumi Joniku. Jis pats pirmas pasveikino mane praėjus vos trims minutėms po vidurnakčio“, – šypsojosi Monika.

„Ryte pabudau nuo mylimos muzikos, su didžiule rožių puokšte, pusryčiais į lovą, širdelės formos balionais ir princesės karūna! Juokaudama dar prieš tai sakiau, kad bent vieną dieną per metus būsiu tikra princese. Tai tiesiogine to žodžio prasme ėmė ir uždėjo karūną“, – besijuokdama ir besidiaugdama mylimojo išradingumu pasakojo Monika.

Anot jos, staigmenų šiandien dar bus, tad ji jų laukia su nekantrumu.

Šie metai Monikai buvo išties kardinalių pokyčių metai: populiarumas, meilė, išvaizdos pokyčiai... Pasidomėjus, ko gi sau palinkėtų pasiekti ateinančiais metais, M. Pundziūtė nepradėjo vardyti materialių dalykų, priešingai – pabrėžė vidinę laimę ir ramybę suteikiančias vertybes.

„Prieš tai draugai, šeima linkėjo laimės džiaugsmo. Dabar visi draugai ir šeima, žinoma, ir mylimasis, ir visi tie nuostabūs žmonės, kuriuos sutikau per šiuos metus, prisiminė bei pasveikino. Visi iki vieno man linki svarbiausio dalyko – sėkmės muzikoje ir pasiekti tai, ką pradėjau: džiuginti savo dainomis. O sau aš linkiu išsaugoti šiuos žmones, kurie linki gero, gal net daugiau jų autikti. Su jais ir išsipildžiusiais jų palinkėjimais aš turėsiu viską, ko man reikia“, – kalbėjo Monika.

Puikiais vokaliniais sugebėjimais galinti pasigirti mergina kiek anksčiau DELFI tikino, kad jei nedainuotų, rinktųsi rašytojos kelią: „Visuomet galvoje kirba ir mezgasi naujos idėjos, apie ką galėčiau parašyti istoriją. Jas visas užsirašau, kad vėliau galėčiau jas išpildyti, kai tik atsiras galimybė pasitobulinti ir šitoje srityje“.

Dar 2015-ųjų metų vasarą prasidėjusio projekto metu Monikos širdį glostė vieni jausmai, tačiau netrukus juos pakeitė kiti. „Su vaikinu, su kuriuo draugavau ateidama į projektą, išsiskyrėme dar prieš prasidedant tiesioginėms transliacijoms, – patikino Monika. – O išsiskyrėme dėl paprastų žmogiškų priežasčių.“

Netrukus M. Pundziūtės širdyje užgimė nauji jausmai kitam projekto dalyviui Pauliui Jonikai. Su Pauliumi mergina draugauja iki šiol.

Vis dėlto ne viskas per šiuos metus buvo it pro rožinius akinius. Prieš pat „X Faktoriaus“ finalą ji išgirdo gąsdinančią gydytojų prognozę. Gydytojai Monikai nustatė ūminę virusinę infekciją – mononukleozę. Karščiavimas, raumenų skausmai, nuovargis, užkimimas, limfmazgių uždegimas – visa tai turėjo iškęsti Monika. Mergina kiekvieną dieną po keturias valandas praleisdavo klinikoje, kur jai buvo lašinamos lašelinės. Tačiau net ir po tokių išgyvenimų ji drąsiai lipo į sceną, kurioje jos laukė nugalėtojos laurai.

DELFI kviečia prisiminti Monikos Pundziūtės pirmuosius žingsnius scenoje ir pamatyti naujausias akimirkas iš jos gyvenimo:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (83)